Damianosz Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Nie umiem nigdzie znalęźć informacji dotyczacych krecenia sie procków jak w opisie....a mianowicie który lepiej sie podkrca...Barton czy XP(thunderberg),...jak cos spapralem poprawić(chodzi mi o nazwy...:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 jak juz to thoroughbred zalezy to wszystko na jaka serie prockow trafisz moj sie kreci bez problemu do 2500MHz (wiecej nie probowalem) natomiast Berkuta ne idziew wiecej niz (o ile dobrze pamietam 2300MHz) to wszytsko odnosnie Bartonow a co do Thoroughbred'ow to masz przyklejony temat http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=19982 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianosz Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 choć słyszałem że ostatnio pokazały sie te Bartony ale 1800MHz i podobno też się kręca tak dobrze jak Thunderbergi....nie wiem prawda czy nie w każdym bądź razię dzieki za zabranie głosu..:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 maksymalny wynik bartona to 2.65 gh na WC i 2.56 gh na Ac ale to sa pojedyncze sztuki i trzeba sie troche naszukac lub natestowac zeby takiego znalesc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...