Kost@k Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 panowie , sytuacja wygląda tak : koles ma 9700pro (jakis HIS chyba) , 2x256DDR400 (hynix) i wielki dylemat - czy wziac bartka 2500+ razem z epoxem 8rda (+ , 3+) czy dorzucic kaski i kupic p4 2,4fsb800 na abit ic7 (ew. inna na 875p) bedzie ostre krecenie , a koles ma WC (brakuje mu tylko chlodniczki , ale juz organizuje nagrzewnice ze szrotu) , zasilacz deer 400wat moim zdaniem lepszy bedzie bartek , przynajmniej dla niego , bo chyba jedynym w jego wypadku wyznacznikiem wydajnosci kompa sa cyferki z 3dmark napiszcie cos , niech sam przeczyta , bo przypuszczam ze zdania nie zmieni - albo barton2500+ albo p4 2,4fsb800 mnie juz glowa boli , szukalem zeby mu pokazac wczesniejsze watki na temat amd vs. p4 ale cyt."nigdzie nie ma porownania 2,4fsb800 z bartkiem2500+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 panowie , sytuacja wygląda tak : koles ma 9700pro (jakis HIS chyba) , 2x256DDR400 (hynix) i wielki dylemat - czy wziac bartka 2500+ razem z epoxem 8rda (+ , 3+) czy dorzucic kaski i kupic p4 2,4fsb800 na abit ic7 (ew. inna na 875p) bedzie ostre krecenie , a koles ma WC (brakuje mu tylko chlodniczki , ale juz organizuje nagrzewnice ze szrotu) , zasilacz deer 400wat moim zdaniem lepszy bedzie bartek , przynajmniej dla niego , bo chyba jedynym w jego wypadku wyznacznikiem wydajnosci kompa sa cyferki z 3dmark napiszcie cos , niech sam przeczyta , bo przypuszczam ze zdania nie zmieni - albo barton2500+ albo p4 2,4fsb800 mnie juz glowa boli , szukalem zeby mu pokazac wczesniejsze watki na temat amd vs. p4 ale cyt."nigdzie nie ma porownania 2,4fsb800 z bartkiem2500+ no wiesz ty sam lepiej znasz tego kolesia niz my wiec... no ale skoro pytasz a koles glownie opiera sie na 3dmarku to ekonomiczniej jest wziac bartka 2500+ i go @ 3400,3600+ bo jeskli koles lubi robic duzo rzeczy na kompie w jednym czasie (jakas kompresja divx , granie i co tam jeszcze) to ze wzgledy na HT lepiej wziac Pentaka... hmm ale to go wyniesie podan 2x drozej i nie wiem czy jest sens :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Kupcie sobie bartka!!nio chyba ze kasa dla was niegra roli nio to zarzucajcie pentium i tez go podkreccie,ale osobiscie bylbym za bartonkie:Dwkoncu roznica cena jest dosc spora wiec ja bym sie nie zastanawial:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...