Milo Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Mam nastepujący problem zainstalowałem najnowszy sterownik do Audigy co podobno poprawia wydajność EAX i obnizaa prace procesora ale wiaze sie to z tym ze musiałem sciagnac nowego Playcenter to znaczy sie bo stary nie był przystosowany do tych sterów i tak zrobiłem i teraz mam problem bo za kazdym razem gdy uruchamiam ponownie kompa to <span style="color:red;">ORT: <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span></span> mi sie CMSS i mam efekt surround a to mnie cholernie denerwuje moglibyście poradzic co z tym zrobic zeby sie to ciagle nie <span style="color:red;">ORT: <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span></span>ło. PS.U was też tak sie dzieje z tymi nowymi sterami?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 wylacz za pomoca programu msconfig w zakladce uruchamianie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Ok tylko nie wiem jak to sie nazywa ??bo nie ma nic takiego jak playcenter ani skrutu nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Nikt nie wie co zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...