Skocz do zawartości
Rosio

ostani raz epox 8k3a

Rekomendowane odpowiedzi

kurcze moge miec ta plytke za 516 pln i to zawet w rev. 1.1 ale gosciu nie wie jakie ma zatrzaski na pamieci bo jak juz to musi ja sprowadzic i nie wiem co robi :x czy ryzykowac i brac tego epoxa 8k3a czy wziac bez problemow Msi za 478 pln (bez Aru)

BTW gadalem dzis z gosciem z komputronika i oni tez maja rev. 1.1 ale z tymi zlymi zatrzaskami

sorrki ze tak przynudzam ale nie chce sie wkopac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odradzam, wiele firm juz zrezygnowalo z rozprowadzania epox'a :( wszystko przez 8k3a, bo sporo osob mialo problemy. Plytka grysie sie np. z popularnym Gainward'em Ti/450GS. Ja bym w takiej sytuacji radził brać ASUS A7V333, bo ma Vcore do 2,05V i Vdimm do 2,85V... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tego przedziwnego EPoXa i za nic nie zamienie za inna plyte a mialem juz ich kilka.A tak dla porzadku dalem za nia 490 zeta na gieldzie w Krakowie rev. 1.1 z gwarancja ,noweczka. A co do tych zatrzaskow to jakie sa te poprawne bo nie jestem w temacie?? Mam jeszcze pytanko co do podawania temp przez tego Winbonda.Wczesniej mialem Soltka DRV4 i temp wskazywal tak gdzies ok 5-7 stopni nizsze. Czy te plyta (EPoX) podaje temp z diody termicznej czy z tego dzyndzla po procem???Pozdrawiam :) I dziala z ti 200 bez zadnych zgrzytow. Nie wiem o co biega ale plytka jest SpoX!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tego przedziwnego EPoXa i za nic nie zamienie za inna plyte a mialem juz ich kilka.A tak dla porzadku dalem za nia 490 zeta na gieldzie w Krakowie rev. 1.1 z gwarancja ,noweczka. A co do tych zatrzaskow to jakie sa te poprawne bo nie jestem w temacie?? Mam jeszcze pytanko co do podawania temp przez tego Winbonda.Wczesniej mialem Soltka DRV4 i temp wskazywal tak gdzies ok 5-7 stopni nizsze. Czy te plyta (EPoX) podaje temp z diody termicznej czy z tego dzyndzla po procem???Pozdrawiam :) I dziala z ti 200 bez zadnych zgrzytow. Nie wiem o co biega ale plytka jest SpoX!

zajrzyj tutaj a sie dowiesz http://www.tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=...&highlight=epox

odnosnie temperatury to wydaje mi sie ze z tego dzyndzla

BTW porownaj zaczepy na tej stronce co podalem i u ciebie i napisz jakie masz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW porownaj zaczepy na tej stronce co podalem i u ciebie i napisz jakie masz

Zaczepy mam te zle :? Ale nie mam zadnych problemow z tym EPoxem. Jedyny bajer jaki mialem to to ze Maxtor z Segatem nie chcialy dzialac na jednym kanale IDE, jak uruchomilem od zera to sie segate pokazywal a jak restartnolem juz go nie bylo.Zmienilem wersje biosu na 2328 i nic. Przezucilem jeden na 2 kontroler i wszystko Ok. Cos mi sie widzi ze dramatyzujecie z ta plyta :) nigdy nie udalo mi sie wycisnac magistrali 166 na Solteku DRV4. Ja jestem zadowolony z tego EPoXa :D Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...