Skocz do zawartości
Beavis

Jakiego Radeon'a 9800 non-pro byscie bardziej polecali?

Rekomendowane odpowiedzi

Prosze was o wypowiedzenie sie na jakiego proca bardziej byscie stawiali, biorac pod uwage mozliwosci podkrecania (na razie tylko AC - Giant II Heatpipe + miedziane radiatorki...)

W rachube wchodza raczej tylko dwa modele w wersji 128MB, a mianowicie:

:arrow: Sapphire

:arrow: Hercules 3D Prophet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam jestem tu początkującym 8) i mam takie pytanie nie stać mnie na Herculesa ale mam 1550 zł na grafe wchodzi w gre 9800 non pro od HIS ( 2lata gwarancji) lub Saphire ( chyba jeden) kolega mówił że His ma lepsze pamięci co w na to co brać? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam jestem tu początkującym 8) i mam takie pytanie nie stać mnie na Herculesa ale mam 1550 zł na grafe wchodzi w gre 9800 non pro od HIS ( 2lata gwarancji) lub Saphire ( chyba jeden) kolega mówił że His ma lepsze pamięci co w na to co brać? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie można kupić Herculesika 9800 non pro ?

Na razie tez go nigdzie nie widzialem :( ale jestem dobrej nadziei ze juz niedlugo powinien sie ukazac 8) ... poza tym nawet jesli nie bedzie go "oficjalnie" w cenniku to zawsze mozna zapytac kogos z danej firmy zajmujacej sie sprzedarza sprzetu azeby takowy sprowadzic :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam jestem tu początkującym  8) i mam takie pytanie nie stać mnie na Herculesa ale mam 1550 zł na grafe wchodzi w gre 9800 non pro od HIS ( 2lata gwarancji) lub Saphire ( chyba jeden) kolega mówił że His ma lepsze pamięci co w na to co brać?  :roll:

Zobacz jak możesz jakie mają pamięci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie można kupić Herculesika 9800 non pro ?

OT

ejj bbc20000 coś cienko w 3dmarku2k3 :? berkut na fxie 5800 non ultra ma o 100 ptk więcej :?

Dobry Wynik. Troche wysoki jak dla mnie. Dobrze pokabinowal przy swoim odkurzaczu. :twisted: Podaj linka abym mogl porownac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Twoim miejscu kupiłbym 9500@9700 820zł i 700zł zostaje w kieszeni różnica pomiędzy 9700PRO a 9800 PRO wgrach to ok 8fpsów więcej na rzecz 9800 czy te 8 fps warte są tych 700zł  :?:

Radeon 9800 Pro nie jest zbyt wiele lepszy od R9700 Pro. W czym R9800 Pro goruje to z AA i AF wlaczonym. Na Anandtech.com jest porownanie obu kart i na przyklad w UT2003 4AA i 16AF R9800Pro jest 30% szybszy a to jest roznica. Kumpel ma R9700Pro i porownywalem Battlefield1942 w 6xAA i 16xAF i na jego systemie (to samo P4 3GHz, ABIT IC7) grafika nie jest tak plynna jak na mojej karcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...