MaKs Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 no wlasnie, tak jak w temacie.... chcialem sie dowiedziec - bo mam falcon rocka II- i chcialbym zamienic na cm aero7+... czy spadek temp. bedzie zauwazalny? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 w sumie to też mnie interesuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 A oplaca sie kupic sam wiatrak od Aero7 ? Bo takowy na allegro wisi... Ciekawe jak ma sie jego wydajnosc do halasu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Heh mnie nachodzi na taką kombinacje np. kupic taki sam wentylator i załozyc na Volcano 7+ albo 10 i zobaczyć jaka by na tym była wydajnośc bo mi sie w tym Areo nie podoba sam radiator ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...