dadaya Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Pilne :wink: Poszukuje biosu 2314 "tego najlepszego" 2612 to straszna kiszka. Prosze o wysłanie na epox.bios@wp.pl Wielkie Dzięki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 masz wysłałem ci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hteb Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 A to ciekawe... 8khl00 jest moim faworytem, ale moze o czyms nie wiem ? Dajcie znac jesli jestem w bledzie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ja mam ten najnowszy i wszystko jest spox narazie nie widze nic złego żeby się dział a nawet jest lepiej!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Pilne :wink: Poszukuje biosu 2314 "tego najlepszego" 2612 to straszna kiszka. Dlaczego najlepszy i dlaczego ten kiszka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadaya Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Dziękuje za biosy Hteb przysłałeś mi całą bibloteke dzięki. Wracając do 2614 to ten biosik wywala mi winde w 35 sek.po starcie jeżeli podkręce procka 1MHz chodzi o magistrale zwis. Na 2314 FSB 133 i cała reszta stabilna jak skała, więc co? To musi być BIOS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hteb Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Dadaya: No problema jesli chodzi o biosy... Co do mojego "faworyta" to polecam 8khl00 ! No prob... stabilny jak skala - w sumie 146 Mhz na Xp+ z zablokowanym mnoznikiem to przecietny wynik ale jak komus chodzi o wydajnosc to w sam raz. Najfajniej sie kreci ponoc na tym "beta" biosie (ponoc podobny do 8khl00) ale nie wiem nic co do jego stabilnosci. Lancer z "TwojePc" osiagnal na nim 166Mhz ale to juz nie moja liga. :? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...