ANalfabeta Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Problem jest taki: MX440 z TV-OUT oraz PowerDVD, ktore po wlozeniu i odpaleniu plytki z filmem wywala komunikat, ze "Dysk jest chroniony prawami autorskimi............" i cos tam ze TV-OUT musi byc wylaczony aby mogl byc odtwarzany film :| POradzcie cos....Zmienialem stery do grafy zmienialem PowerDVD i co dalej ??? Wiem, ze mozna innym programem ale uparlem sie na PowerDVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolajek Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Sprobuj progsa AnyDVD - rozwala wszystkie zabezpieczenia DVD-kow "w locie" i nie wymaga ripowania filmu na dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 W TVTool zaznaczasz opcję Macro off. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Dzieki za szybka reakcje :) Klient podobnie ja i ja ma przyzwyczajenie do PowerDVD i rozwiazaniem problemy bylo zainstalowanie nowszej wersji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...