Skocz do zawartości
Hipo

Problemy z jakością obrazu na GF4 T4200

Rekomendowane odpowiedzi

Problem polega na tym że tapeta na pulpicie jest lux ostra i wogóle natomiast okienka paski i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>a są rozmyte. Jednak jak otworze przeglądarke na ful screen to ostrość się poprawia. Ale tylko jak zminimalizuje to okmo to jest znowu shit. Spróbuje postawić winde od nowa moze coś to pomoże.

Prosze o pomoc bo z nvidią nie miałem do czynienia i nie bedą miałjak tylko kase nazbieram na nowego radka. Mam najnowsze detonatory.

Upadate:

Zauważyłem że filmy teżchodzą spoko tj obraz jest ostry i wogóle.

Teraz jeszcze jedna ciekawostka, włożyłem tnt2m64 i jest to samo tylko ze jakby mniej się obraz rozmywa. Czy to wina systemu a moze jakiś hardware w kompie siada ??

Pomóżcie bo głupi jestem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze cos z monitorem masz  :?:

Raczej nie z monitorem skoro nie rozmywa się cały obraz a tylko te same elementy okienek... Ciężko powiedzieć co może być przyczyną, spróbuje reinstalkę windowsa jak sam mówiłeś, choć osobiście nie jestem pewny czy to może mieć wpływ... Może AGP na płycie siada?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli obraz jest rozmywany to wina musi byc albo monitora albo karty graficznej(filtry) badz sterownikow.

skoro monitor odrzucasz, filtry tez nalezy bo skoro mowisz ze tylko w pewnej czesci obrazu, to zostaja niby stery... ale nie chce mi sie jakos w to wierzyc....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Testowałem na dwóch monitorach, i ten sam efekt i to samo jest na rivie wiec jakoś nie wierzę że to moitory.

WIndy jeszcze nie postawiłem bo nie miałem czasu, jednak do spostrzeżeń chcę dodać ze po jakimś czasie jak siekarta nagrzeje to znowu ostrość zjeżdza a na zimnej jest oki.

Ja chce mojego radeona ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...