krogoth111 Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Kupiłem to cudo... Ale mam TRZY poważne kłopoty... Po 1 na stronie abita jest zdjęcie płyty i pisze między gniazdem CPU a slotami ram IC7-G a u mnie tylko IC7 :((( (ale pozatym jest jak IC7-G) Po 2 włożyłem 2 idento pamięci do slotów napisało że dual channel is enabled ale sandra 2003 i aida32 pokazują że ram jest 64 bit :((( I po 3 jak włączyć AGP fast write ??? Mam Hercules Radeon 9500 Pro z odblokowanym OC a ram 2x256 kingston KHX3000 Pomóżcie mi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Kupiłem to cudo... Ale mam TRZY poważne kłopoty... Po 1 na stronie abita jest zdjęcie płyty i pisze między gniazdem CPU a slotami ram IC7-G a u mnie tylko IC7 :((( (ale pozatym jest jak IC7-G) Po 2 włożyłem 2 idento pamięci do slotów napisało że dual channel is enabled ale sandra 2003 i aida32 pokazują że ram jest 64 bit :((( I po 3 jak włączyć AGP fast write ??? Mam Hercules Radeon 9500 Pro z odblokowanym OC a ram 2x256 kingston KHX3000 Pomóżcie mi... Po1 - bo ty masz wersje uboga tej plyty - bez Lanu i bez Raidu SATA - na stronie ABita sa zdjecia tylko wersji G - po co robic dwie fotki skoro wygladem prawie sie nie roznia. po2 - sprawdz w instrukcji czy dobrze obsadziles gniazda - nie wiez programom tylko to co mowi Bios po3 - jest to automatycznie wlaczone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 To teraz inna ciekawostka mam Abita IS7 bez G ale tez mam jakas wersje mieszano poniewaz mam Lan Gigabit :-) (standardowo mntowany jest uklad rtl w wersji bez G a ja mam uklad 3Com do obslugi sieci:-) ) I inny wentylator niz ten ktory jest w roznych recanzjach i stronie abita na fotkach. Ale moge sie mylic. Jak co moge zrobic fotki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannabis Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 ustaw pamieci co drugi. 1-3 lub analogicznie 2-4. a jesli chodzi o oznaczenia to tez mam ic7 zamiast ic7-g. ale jesli masz raida sata i lan to masz na pewno G. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Ja mam Abita IC7-G i też mam napisane ABIT IC7, ale na jakiejś kostce ba już dokładną nazwę napisaną. Nieprzejmuj się tym co jest na laminacie bo różne daty produksji róznie mają ten napis. Jeżeli masz gigabit lat i sata od promise to masz wersje z G. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...