reed Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Co Wy na to ? TUTAJ wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 te 2 pozostale sa fajnoejsze (okna nie trzeba robic :) ) tylko ja cus ceny nie moge znalezc :( ale pewnie tanie, to to nie jest :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 heh Ty sie chyba ze snu zimowego dopiero zbudziles :) to juz bylo ostro przerabiane na forum i nawet wzmianka w niusach byla na tweak.pl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 te 2 pozostale sa fajnoejsze (okna nie trzeba robic :) ) tylko ja cus ceny nie moge znalezc :( ale pewnie tanie, to to nie jest :( Prosze ceny Xaser II 5000 Plus case (without power supply) 91.30USD Xaser II 6000 Plus case (without power supply) 116,60USD Jak widac (o rtm tez pisalem) ludzi z 4max'a pojebalo z cena 900zl ! bez zasilacza ! za 800 moge sciagnac z czech z dostawa i zasilaczem zalmana za 54$ :) Ale i tak nie jestem zainteresowany :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Toz to Antec. Nie mylic z Warka... Dajcie mi Anteca, a zrobie duzo ladniejsza bude... :) PreModding Sucks Self Modding RULEZZ ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 hehe, ja mialem 2 dni kiedy na forum nie zagladalem, musialem pominac, ale, zeby mod pominal :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Toz to Antec. Nie mylic z Warka... Dajcie mi Anteca, a zrobie duzo ladniejsza bude... :) PreModding Sucks Self Modding RULEZZ ;) Wiesz to dziwne bo antec i chieftek robia identyczne prawie obudow (w srodku) te same rozwiazania i bajery ! Dziwne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 hmmm, ceny sa sooper, ale nie w naszym kraju :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 hmmm, ceny sa sooper, ale nie w naszym kraju :( Tia ale co za problem sobie sciagnoac z czech np :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 albo jeszcze lepiej do czech pojechac i se przywiezc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 albo jeszcze lepiej do czech pojechac i se przywiezc :) Ta ! wtedy oszczedzasz odpowiedno : * General Parcel service: 57USD - the delivery time should be around 4 working days - price includes custom clearing costs at our side and delivery * EMS Speed post: 130USD - the delivery time should be around 5 working days - price includes custom clearing at our side and delivery. * DHL: 189USD - the delivery time should be around 2 working days - price includes custom clearing on both sides and delivery) * FeDex: 168USD - the delivery time should be around 3 working days - price includes custom clearing on both sides and delivery) Ale ja sie z domu nie ruszam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 hmmm, ceny sa sooper, ale nie w naszym kraju :(Moim zdaniem 899zł za taką wypasioną alumuniową budę to niewiele. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 ja mam przerobionego STALOWEGO enlighta i nie wymienilbym stali na alu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 hmmm, ceny sa sooper, ale nie w naszym kraju :(Moim zdaniem 899zł za taką wypasioną alumuniową budę to niewiele. Ta tylko dlaczego placic 899 za cos co warte jest niecale 450 ? ja tego nie kumam !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Toz to Antec. Nie mylic z Warka... Dajcie mi Anteca, a zrobie duzo ladniejsza bude... :) PreModding Sucks Self Modding RULEZZ ;) jestem za a nawe przeciw - fakt lepiej sobei coś sameu zrobić. Według mnie obudowa tylko i wyłącznie ze szybką i neonem to nie jest żadna modyfikacja, i chetnie bym kupił takiego towera, który ma szybke... i tak całego zmodyfikuje później i po sprawie. Ale nie kupie czegoś takiego jak ten Tt. jedyna obudowa jaka tera mogłbym kupić to chieftec, antec. A jeszcze swojej nie skończyłem to mam to wogóle gdzieś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Toz to Antec. Nie mylic z Warka... Dajcie mi Anteca, a zrobie duzo ladniejsza bude... :) PreModding Sucks Self Modding RULEZZ ;) Wiesz to dziwne bo antec i chieftek robia identyczne prawie obudow (w srodku) te same rozwiazania i bajery ! Dziwne :) BO robia je w tych samych fabrykach i w.g. tego samego projektu. A chieftec jest tanszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 klimat polega na tym ze antec dodaje pare swoich pomyslow do projektow i blach chiefteca i sprzedaje je pod nazwa antec, to praktycznie te same budy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Herhe patrze a to przeciez chieftec dragon :) i widze, ze sie nie mylilem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Herhe patrze a to przeciez chieftec dragon :) i widze, ze sie nie mylilem :) :mrgreen: spostrzegaffczy jestes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...