reed Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Dla tych co wola AC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 wyglada to jak polaczenie v7 z v7+ z dodatkiem chu*** kolorq wentyla :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 E cos mi sie wydaje ze to fake. Gdzie jest V8 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 E cos mi sie wydaje ze to fake. Gdzie jest V8 ? Looknij tutaj na samym dole strony. Jest tam pare nowosci, TITANY tez nowe dziwne 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 mi tu też cuś nie gra, gdzie V8, czamu na stronie TT nic o tym nie piszą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 chyba że to wersja przedprodukcyjna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Reed~Xp ten link to mnie sie znajomy wydaje skad go masz ? tak z kosmosu ? (czytaj znalazles w necie ? ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Reed~Xp ten link to mnie sie znajomy wydaje skad go masz ? tak z kosmosu ? (czytaj znalazles w necie ? ) Dokladnie, z kosmosu (czytaj, z netu) surfuje sobie i czasem cos znajde :P [/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Reed~Xp ten link to mnie sie znajomy wydaje skad go masz ? tak z kosmosu ? (czytaj znalazles w necie ? ) Dokladnie, z kosmosu (czytaj, z netu) surfuje sobie i czasem cos znajde :P [/url] Aha bo ja mam oferte tej firemki w sprawie tych obodowke Xaser II i myslalem zo moze Tobie ja przesylalem ! bo z dwom osoba na prosbe przeslalem ale nawet nie wiem komu ! ide na odwyk ! :) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Reed~Xp ten link to mnie sie znajomy wydaje skad go masz ? tak z kosmosu ? (czytaj znalazles w necie ? ) Dokladnie, z kosmosu (czytaj, z netu) surfuje sobie i czasem cos znajde :P [/url] Aha bo ja mam oferte tej firemki w sprawie tych obodowke Xaser II i myslalem zo moze Tobie ja przesylalem ! bo z dwom osoba na prosbe przeslalem ale nawet nie wiem komu ! ide na odwyk ! :) :P Pij bardziej schlodzone, i bezalkoholowe :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 to jest pomysl :) fakt ze na te maile odpisywalem w stanie wskazujacym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Mi sie wydaje, ze te nowe zabawki sa robione pod nowe Athlony w 0,13 :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Looknij tutaj na samym dole strony. Jest tam pare nowosci, TITANY tez nowe dziwne 8O tutaj jest wszystko wyjasnione :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 nareszcie potrójny zaczep !!, przy takich ciężkich coolerach to powinien być standart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...