virtuomaniak Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Jaki polecacie wentylator do P4, zeby byl cichy a zarazem wydajny. Ja mam na oku ten http://www.moded-kompz.net/?name=Cooling&id=27 ale wersja 7000 Cu wazy ok 700g a na P4 zalecane jest 450g wiec jak z tym jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Jezeli chodzio scislosc, podejrzewam ze chodzi Ci o cooler, a to juz co innego, zawiera wprawdzie wentylator ale ............... minimalnie sie od niego samego rozni :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Hm moze i o cooler :D Wiem ze to ma byc do procka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 od Zalmana nie ma nic lepszego teraz. Cichy i bardzo wydajny. Sam bym go chcial miec ale mi sie w obudowie nie zmiesci :( Tutaj znajdzisz bardzo dobre porownanie http://www.frostytech.com/articleview.cfm?...eid=1359&page=4 http://www.frostytech.com/articleview.cfm?...eid=1359&page=5 [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Sam bym go chcial miec ale mi sie w obudowie nie zmiesciJak to moze sie w obudowie nie zmiescic?, nigdy o tym nie myslalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Sam bym go chcial miec ale mi sie w obudowie nie zmiesciJak to moze sie w obudowie nie zmiescic?, nigdy o tym nie myslalem Poniewaz ten cooler jest tak duzy ze minimum potrzeba 1.5 cm pomiedzy zasialczem a mobo. Ja mam ANTEC LANBOY obudowe i raczej nie mam 1.5cm przerwy aby moc zmiescic ten cooler. (musze ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> linijke aby bec tego pewnym ale wizualnie sprawa dobrze nie wyglada) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Acha, to nawet nie sprawdzalem :D ale sadze ze sie zmiesci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 JA też zamierzam zalmana kupić ale wersję alcu bo cooler jest strasznie ciężki 773g i boje sie że mi urwie socketa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 No ja tez mowie o Alcu bo waga jest za duza :) Jeszcze tak jak mowisz moze sie urawac socket :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 ALe użytkownik Raptor ma tego Zalmana Cu na Abicie Ic7-G i mi nie urwało socketa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Ale ryzyko zawsze jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 mnie tez interesuje ten coolerek, tylko mam jeszcze 2 pytanka: - czy slyszeliscie aby komus cos sie popsulo uzywajac tego chlodzenia - czy bedzie on cichszy od standardowego coolerka P4 od Intela ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 A co ma sie popsuc ?? :D Czy cichszy? Raczej tak, ale glowy nie dam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Ja wczoraj go qpilem ale jeszcze nie zamontowalem bo czekam na nowe mobo :D Cooler jest naprawde bardzo ciezki i masywny. Czy ktos montowal go w Chieftecu Dragonie Midi Tower? Miesci sie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 A kupiles CU czy AlCu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 JA też zamierzam zalmana kupić ale wersję alcu bo cooler jest strasznie ciężki 773g i boje sie że mi urwie socketa. Nie urwie - dlatego wziąłem abita podobno asus nie wytrzymują ciężaru, to już drugi abit - a obudowe przesuwałem, przestawiałem, kładłem na boku i stawiałem - oczywiście nie gwałtownie ale też nie wolno - jeszcze sie coolerek trzyma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Kupilem Cu. Dokladnie to CNPS7000A-Cu. Wyszedl mnie 160zl. Tylko tak jak mowie czekam na nowe mobo bo ze stara sie rozstaje. Ciekawi mnie jak wypadnie ten Zalman w konfrontacji z moim starym Volcano 7+, ktory powiem szczerze jak dla mnie jest ciut za glosny (w trybie LOW - zalman fan mate) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...