Skocz do zawartości
virtuomaniak

Wentylator do P4

Rekomendowane odpowiedzi

od Zalmana nie ma nic lepszego teraz. Cichy i bardzo wydajny. Sam bym go chcial miec ale mi sie w obudowie nie zmiesci :(

Tutaj znajdzisz bardzo dobre porownanie

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?...eid=1359&page=4

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?...eid=1359&page=5

[/img]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam bym go chcial miec ale mi sie w obudowie nie zmiesci

Jak to moze sie w obudowie nie zmiescic?, nigdy o tym nie myslalem

Poniewaz ten cooler jest tak duzy ze minimum potrzeba 1.5 cm pomiedzy zasialczem a mobo. Ja mam ANTEC LANBOY obudowe i raczej nie mam 1.5cm przerwy aby moc zmiescic ten cooler. (musze ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> linijke aby bec tego pewnym ale wizualnie sprawa dobrze nie wyglada)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA też zamierzam zalmana kupić ale wersję alcu bo cooler jest strasznie ciężki 773g i boje sie że mi urwie socketa.

Nie urwie - dlatego wziąłem abita podobno asus nie wytrzymują ciężaru, to już drugi abit - a obudowe przesuwałem, przestawiałem, kładłem na boku i stawiałem - oczywiście nie gwałtownie ale też nie wolno - jeszcze sie coolerek trzyma ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupilem Cu. Dokladnie to CNPS7000A-Cu. Wyszedl mnie 160zl. Tylko tak jak mowie czekam na nowe mobo bo ze stara sie rozstaje. Ciekawi mnie jak wypadnie ten Zalman w konfrontacji z moim starym Volcano 7+, ktory powiem szczerze jak dla mnie jest ciut za glosny (w trybie LOW - zalman fan mate)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi