Fac30FF Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Mam pytanie co do kineskopu chyba. Mam takie dwie poziome linie jakies 7cm od goty i od dolu. Moga to byc katody (albo anody) podobno. W niektorych maskach podobniez tak jest. Tylko dlaczego te linie sa szerokosci jednego piksela. Myslalem ze to szersze powinnio byc. Nie jest to wiec przypadkiem jakas skaza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 sa to druty podtrzymujace maske kineskopu -tak ma byc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 mam to w FE 700 i na początku mnie drażniło po pewnym czasie się przyzwyczaisz te "druty" to część maskownicy (a dokładnie to usztywniają maskownicę) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Jeśli dobrze pamiętam to jest patent Sony w ich Trinitronach i pewnie taki własnie masz kineskop. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Jeśli dobrze pamiętam to jest patent Sony w ich Trinitronach i pewnie taki własnie masz kineskop.widziałes kiedys neca z kineskopem sony?? - ja nigdy te "druty" stosowane sa w kineskopach trinitron, diamontron i real flat nec posiada kineskop diamontron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 te druciki służa do zastanawiania się nad nimi? :-))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Te druciki sa praktycznie niewidoczne :D Miedzy innymi dzieki nim mozemy sie cieszyc obrazem jak zyleta :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...