piotrek_zet Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Mam pytanie co do tej pompki. Planuje zmontować sobie WC z jednym blokiem - tylko na procka do tego nagrzewnica od kadeta - czy do takiego zestawu wystarczy pompka o wydajnosci 600l/h czy powinienem raczej kupić wersje na 1200l/h, nie zamieżam w przyszłości dodawać wiecej bloków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Mam pytanie co do tej pompki. Planuje zmontować sobie WC z jednym blokiem - tylko na procka do tego nagrzewnica od kadeta - czy do takiego zestawu wystarczy pompka o wydajnosci 600l/h czy powinienem raczej kupić wersje na 1200l/h, nie zamieżam w przyszłości dodawać wiecej bloków Na jeden bloczek i ta chlodniczke to MJ1000 wystarczy Ci w zupelnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 tylko zależy mi bardzo na ciszy a słyszałem że eheimy są cichsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Oprocz wydajnosci popatrz tez na moc i wysokosc podnoszenia slupa wody. Sam mam Eheima i jestem zadowolony. Tylko pierunsko drogi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomstu Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 ta pompka wystarcy ci jeszcze na 3 inne bloki poztuym po jej zastosowaniu (pisze o 600l) temp spadała mi w stosunku do MJ1000 o 2stC cisza jest prawie bezwzgledna z 1m prawie nic nie słychać da sie spać spokojnie (a nie należe do osó które łatwo zasypiają) tylko należy ją tak ułożyć aby nie wprawiała elementów w rezonans spowodować może to np zbyt krutki wąż od pompki do chłodnicy która wtedy rezonóje 10cm węza powinno wystaczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 dzieki dokładnie o to mi chodziło, chyli ta na 600l/h na godzinke wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael_21 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 wystarczy spokojnie Ci ehaim 1046 ,u mnie chlodze nia grake ,cpu -2 radiatorami i na temp nie narzekam (patrz sig) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Lepiej kupic mocniejszego (bedzie na przyszlosc). Ja jednak z 1250 mam zamiar przesiasc sie na CO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...