tasiek Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 czesc! mam w sieci 2 kompy jeden ma win2k a drugi win98 z 2k moge wejsc na dysk do 98 ale nie moge wejsc na 2k z 98 bo mowi mi ze mam jakies haslo na nim a hasla nie ma da sie cos z tym zrobic? dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 wlacz konto goscia panel -> konta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 fajnie ze zechciales mi pomoc ale malo mi to mowi dodalem gosci ale i tak nie widza zadnych dyskow udostepnionych !? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 istnieje konto "gość" , ktore domyslnie jest wylaczone, jak je wlaczysz to bedzie mozna wejsc na twoj komputer przez otoczenie sieciowe bez hasla. metoda 2. utworz jakies konto na komputerze z win2k, po czym wpisz je w momencie gdy "mowi mi ze mam jakies haslo" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 dzieki za pomoc juz dziala wszystko musialem jeszcze odudostepnic i ponownie udostepnic dyski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...