fireblade3 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Znalazlem na stronce obudowe ktora wymiata - podziwjacie Mam nadzije ze jeszcze mnie nie zjedliscie za te foty :) - i mam nadzieje ze jestem pierwszym ktory to tu przedstawia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 BUAHAHAHHAHA to juz jest tak stare, ze...... eeee no niewazne :D bylo juzkilkakrotnie ;) a poniewaz fot i tak duzo.... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bic Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Spox tylko chyba niezbyt wygodna gdy trzeba np hdd wyjac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Wiesz co bruce wymiata mnie zdjecie ale jak tego szukac???? - wpisalem adres stronki na ktorej to widzialem (w najrozniejszy sposob) i nie znlazlo wiec rzucilem topic - powiedz mi jak szukac takich topicow??? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 WIEDZIALEM,Z E TAK BEDZIE, ALE.... widzisz......robiac ta fote i wstukujac napis nie rpzewidzialem czegos takiego ;) hyhy ale jak to zawsze mowi MICROSOFT.... BY DESIGN ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 ok było , ale mnie i tak zastanawia gdzie sie flopa wklada:) a moze jednak nie chce wiedziec???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 wiesz ogolnie nie lubie sie czepiac ale o ile dobrze rozszyfrowalem twoj ostatni przekaz to po h** wstawiales ta fotke do tego topica ?? :) - rozumiem powiedziec ze bylo ale po co od razu szukaj jak sie nie berrrdzo da szukac!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 a nie widziszz ";)" na koncu?? ;) ehhh tak dla jaj to wrzucilem w sumie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Nie no wiesz co moze zaraz jeszcze powiesz ze idziesz wyc do marsa :) - dobra spoko :) chyba koniec topica usuncie to :) jak juz bylo - Patrzcie namarsa a nie w monitory :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...