Raptor Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Witajcie. Wziąłem się za wyciszanie kompa - wszystko było ok do momentu gdy postanowiłem wyciszyć grafe :| - okazało się że z dużym prawdopodobieństwem (chyba że komuś z was udało się) nie uda mi się założyć ani Zalmana ZM80C-HP ani TT Giant II - wszystkiemu winna jest mała odległość pomiedzy AGP a NB (nowy radiator na NB - zdięcie 1, 2). W tej chwili na radku jest oryginalny coolerek Herculesa - wygląda tak (za wyjątkiem naklejki) zdiecie karty skubaniec wyje z 4500RPM i ma głośność 28dB - trochę za dużo. Dlatego zastanawiam się nad czymś takim (79zł) wg. testów na www.nvision.pl tylko 3st.c gorzej niż Giant II a głośność na poziomie 24dB :| ma taki coolerek ktoś - jak się sprawuje :?: Ewentualnie jaki inny cichy i nie za duży cooler (AC) byście polecili. Może zrobić coś podobnego :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 o, masz ta karte co ja, jak ci sie kreci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 o, masz ta karte co ja, jak ci sie kreci?kliknij sobie na linka w podpisie to dowiesz sie wszystkiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Looknij na moj topic "Alternatywne chlodzenie Radeona 9100" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 pierdziele na razie nie kupuje nic :( - założyłem to co miałem kiedyś - CoolerMaster - zapodałem 7V i jest cicho i wydajnie. Nie wygląda tak bajerancko jak ten Revlontec ale chłodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...