g3rwazy Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 witam, wczoraj wymienilem gf2mx na r9100. Jestem cholernie zadowolony gdyby nie male ale, podczas wczorajszych testow zdazylo mi sie 3 razy, ze komp sie po prostu wylaczyl, tak jakby zabraklo zasilania, bez zadnych uprzedzen po prostu zdechl. (dodam ze dzialo sie to w losowo wybranych momentach, raz podczas 3dmarka, podczas gry w q3 i raz podczas startu systemu...) Czy wina moze lezec po stronie zasilacza ? (300W megabajt, ciagnie sprzet jak w podpisie + 2hdd i 1cdrw.) Czy to moze uszkodzony radek ? Dodam ze nigdy wczesniej nie zdarzylo mi sie nic takiego. Jakies pomysly ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Dobrze gdybys podrzucil screena z Speed Fana z napieciami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 zapusc progzz logujacy napiecia w tle i pusc 3dsmarka po wierzchu bedziesz wiedzial dokladnie jakie odchyly napiec wystepuja kiedy i karta pracuje ale najprawdopodobniej chodzi wlasnie o ta zasilke Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g3rwazy Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 ok, jak wroce do domu (bo aktualnie zalegam w pracy), to zmierze napiecia speedfanem i wrzuce tu na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiech Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 radzę zmienić zasiłkę jak najszybciej,miałem megabajta 350w i.padł mi po tygodniu pracy na @2400.dobrze że nic nie uszkodził. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g3rwazy Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 ja bym ja z wielka checia zmienil, tylko nie bardzo jest za co... czaje sie na chiefteca, prawdopodobnie 420wDF, ale to troche kosztuje :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...