R@V Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 No wlasnie kto wykonywal ta piosenke przed nim ??? nie pamietam wykonawcy cholerka ani tytulu :( kiedys caly czas leciala w radiu!! :D moze ktos cos wie na ten temat :D uprzejmie prosze o pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Changes w wykonaniu 2paca jest coverem piosenki Stinga ale nie pamietam jakiej:P jest jeszcze wersja Techno Dj. Jean - Changes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 CHANGES, TO PIOSENKA BLACK SABBATH :) fuck...sorx za capsa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 cos mi sie wydaje ze ani BLACK SABBATH ani Sting to nie Ci wykonawcy ;d cholerka to jakis mniej znany koles tak mi sie wydaje bynajmniej dla mnie :D spokojna wersja bardzo spokojna :D hymm szukam caly czas ;P mam nadzieje ze znajde a jak znajde to dam znac ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 jezlei chodzi o ballade z fortepianem, to BLACK SABBATH :) ma ja niestety tylko w 160 kbps :/ ale zobacz, czy o to ci chodzi zebyn nie zlamac regulaminu nie dam ci dokadnego adresu :) http://unixpl.org/~bruce/fora/ jak sciagniesz daj znac, to wywale ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Mam ta piosenke Bruce ale niestety nie oto mi chodzi hymmm szukam dalej :D ale fajna ;P mozesz juz kasowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Znalazlem ta piosenke :D "Bruce Hornsby - Thats just the way it is" To jest wlasnie ta piosenka :D szukalem i znalazlem dzieki wszystkim za starania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Bruce nie sadze zeby chodzilo o piosenke jakiejs heavy metalowej grupy.;) Napisal przeciez ze chodzi o piosenke podobna do changes 2 paca, Black cos tam raczej nie jest podobne do tego kawalka 2 paca ani Stinga, Bruce'a Hornsby'ego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Black costam. bleh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 do kur*** nedzy.... to jest ballada.............. taka ballada, ze zasnac mozna przy niej! mam to wrzucic na serer jeszcze raz?? kcesz se polsuchac>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 to chyba nie do mnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 to chyba nie do mnie? nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Ta piosenka Black Sabbath faktycznie jest ballada :D co prawda nie znam sie na takiej muzyce a po zdjeciu Bruca widac ze an niej powinien sie znac :D heheh ale chodzilo mi wlasnie o ta piosenke co wymienilem :D znalazlem ja po parogodzinnym szukaniu :D przy okazji naciolem sie na covery innych wykonawcow tez sa calkiem calkiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 to chyba nie do mnie? nie ;) ufff :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...