bob3k Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 po 1st: przydal by sie dzial: Problemy Moj problem: algorytm i specyfikacja problemu (2w1:): mam partycje C: na partycji C: jest 2,96GB FAT32 na w/w partycji jest: wolne miejsce: 185MB zajetego: 2,78GB wchodze na w/w partycje, zaznaczam wszystkie pliki i wychodzi ze maja: 1,75GB (mam pokaz pliki ukryte) mysle sobie: pewnie zle liczy wlaczam ScanDiska nadal to samo mysle: co jest grane? robie: restart patrze: to samo wlaczam defragmentacje i sie okazuje ze na dysku naprawde jest 2,78GB danych mysle sobie: zagubione pliki mysle dalej: ale przeciez by ScanDisk je wykryl.. mysle dalej i kombinuje przez pare godzin stwierdzam: popytam po forach - moze beda wiedziec ;) System: Windows XP proffesional Dysk: Seagate 5400 40GB Zauwazylem tez ze z dnia na dzien mam 20MB mniej.. to tu cos usune tam cos usune.. zeby bylo 200MB caly czas dla systemu hlp! ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 a rozmiar pliku stronicowania policzyłes?masz masz rozmiar kontrolowany przez system.zeby zobaczyc jak masz wejdz PANEL STEROWANIA=>SYSTEM=>ZAAWANSOWANE=>WYDAJNOSC(USTAWIENIA)=>ZAAWANSOWANE=>PAMIEC WIRTUALNA(ZMIEN) i wtedy zobaczysz jak masz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 a moze masz bad sectory i ci wcina codziennie reszte miejsca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob3k Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 a wiec tak: tak jak mowil Pucha (dzieki dla niego) zmienilem plik stronicowania oraz wylaczylem przywracanie systemu (tez mi ktos na innym forum powiedzial - pierwsze slysze) :P no i tak mam duzo wiecej wolnego miejsca i juz mi wszystko pieknie cyka tnx all pozdro close topic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 ustaw sobie plik na 0mb(reset kompa) wtedy zdefragmentuj dysk.pozniej ustaw 500min i jakies 700max.ladnie chodzi wtedy ;) i wylacz hibernacje dodatkowe miejsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Jezeli uzywasz Norton Systemworks, sprawdz Norton Protected Recycle Bin... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...