Skocz do zawartości
LiZzArD

Copperfield VS Crystal C2

Rekomendowane odpowiedzi

Na początek witam wszystkich, a teraz do rzeczy :)

Stoję przed dylematem jak w temacie - zaczynam zabawę z WC i przy okazji chcę, żeby fajnie wyglądało, więc Nukleon odpada - szukam czegoś z przeźroczystym topem do późniejszego modu. Widziałem trochę testów powyższych bloków, ale żaden nie nadawał się do porównania. Interesują mnie wszystkie konstruktywne opinie na temat tych bloczków - nawet czysto teoretyczne :) . Która konstrukcja jest wydajniejsza i jakich różnic można się spodziewać? Czy ktoś ma jeden z tych bloczków i może się podzielić wrażeniami?

I jeszcze jedno - lepiej zainstalować nagrzewnicę przed blokiem a za pompką czy odwrotnie? Szukałem i nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej chłodnice wsadzić za blokiem przed pompką. Jeśli chodzi o bloczki to wszyscy czekamy na testy... Copperfield ma fajniuśka konstrukcję, a i wykonanie podobno przednie, ale ja jeszcze osobiście poczekam na testy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lukas 20 - Jak go stestujesz to napisz coś konstruktywnego :) Byle szybko bo na dniach coś muszę kupić!

Niestety test poszedl sie ... tak, jak moj procesor :(

Nie martw sie. Copperfield szykuje sie na bardzo dobry bloczek (IMHO na pewno lepszy od Nukleona).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi