LiZzArD Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Na początek witam wszystkich, a teraz do rzeczy :) Stoję przed dylematem jak w temacie - zaczynam zabawę z WC i przy okazji chcę, żeby fajnie wyglądało, więc Nukleon odpada - szukam czegoś z przeźroczystym topem do późniejszego modu. Widziałem trochę testów powyższych bloków, ale żaden nie nadawał się do porównania. Interesują mnie wszystkie konstruktywne opinie na temat tych bloczków - nawet czysto teoretyczne :) . Która konstrukcja jest wydajniejsza i jakich różnic można się spodziewać? Czy ktoś ma jeden z tych bloczków i może się podzielić wrażeniami? I jeszcze jedno - lepiej zainstalować nagrzewnicę przed blokiem a za pompką czy odwrotnie? Szukałem i nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Najlepiej chłodnice wsadzić za blokiem przed pompką. Jeśli chodzi o bloczki to wszyscy czekamy na testy... Copperfield ma fajniuśka konstrukcję, a i wykonanie podobno przednie, ale ja jeszcze osobiście poczekam na testy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 SZUKAJ!!! Copperfield jak na razie szykuje sie na najlepszy bloczek (powinienes wiedziec, ze to nowosc, wiec nie pytaj o testy). Dzisiaj mysle, ze dojdzie do oficjalnej detronizacji Nukleona (jak tylko zaloze o-ring'a to podlacze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Lukas 20 - Jak go stestujesz to napisz coś konstruktywnego :) Byle szybko bo na dniach coś muszę kupić! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Poszukaj to już jest na forum czekamy tylko na test... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Lukas 20 - Jak go stestujesz to napisz coś konstruktywnego :) Byle szybko bo na dniach coś muszę kupić! Niestety test poszedl sie ... tak, jak moj procesor :( Nie martw sie. Copperfield szykuje sie na bardzo dobry bloczek (IMHO na pewno lepszy od Nukleona). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 A co się stało z twoim prockiem? Mam nadzieję że to nie wina bloku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 NIE WINA BLOKU, poprostu sie spalil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 sese Nukleon idzie na emeryturke (i dobrze bo mate i tak sie za duzo forsy nachapał niech da szanse innym lepszym blokom a nie tylko patrzec przez pryzmat reklamy :] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 A co się stało z twoim prockiem? Mam nadzieję że to nie wina bloku?? Napisalem w innym topicu. Niestety, ale mialem chyba wyjatkowego pecha :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Znalazłem. Wyrazy współczucia :( Daj znac jak coś skombinujesz i dojdzie wreszcie do testu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Teraz mam Thoroughbreda zamiast starego Palomino (mam nadzieje, ze go odkupia od mnie). Jak mnie cos wezme to podlacze Nukleona (obecnie copper). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...