Pavlik Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Witam! Kupiłem właśnie LiteON LTR-52246S. Problem jest następujący (szukałem, szukałem, ale nigdzie nie znalazłem rozwiązania takiego problemu): otóż niby wszystko OK, nagrywa, czyta, super, ale jak wejde np. przez Mój komputer i kliknę na ikone tego napędu, to nie otwiera mi się okno z zawartością! Nawet jak klikam prawym przyciskiem myszy i wybieram Otwórz! Probowałem na wielu płytach! Co trzeba zrobić? Bo z nagrywarą raczej wszystko OK. Aha! Przedtem miałem Teac'a, (ale właśnie sprzedałem) i tego nie było (zmieniłem tylko napędy, win XP niby odnalazł urządzenie, reset, aktualizacja Nero, itp)! Ratujcie! Dzięki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Odinstaluj i uruchom ponownie kompa... jezeli nie pomoze to aktualizacja firmware'u.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 No! Juz wszystko OK! Z menegera urzadzen odinstalowalem sterownik i po restarcie wszystko sie "naprawilo" (hmmm, dziwne, bo jak ją montowalem, to wtedy win też sam sobie ja zainstalowal, ale widac cos poszlo nie tak....) Dzieki Beavis za rade!!!!!!! Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...