michalak Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Wiem, że to było wałkowane na forum ale nabawiłem się dziwnej fobii. Mam zasilacz Chieftec 360W with PFC i z tym configiem co mam teraz 3 tygodnie temu padło mi zasilanie na płycie. Komputer wtedy nie był podkręcony. Zastanawiam się czego to była wina. Napięcia na nominalnym 2,4GHz są b. dobre. Mam w związku z tym pytanie: Czy ten zasilacz nie jest zasłaby na mój konfig? Wiem, że zasilacze Chieftec są bardzo dobre i mógłbym nawet wymienić mój zasilacz na 420W ale za te 300zł wole kupić Zalmana 7000 Cu i zostanie jeszcze na np. zimną katodę. Co o tym myślicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 360W wystarczy bez problemu :) Lepiej zainwestuj drugą ewentualność :) Pozdro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 360W wystarczy bez problemu :) Lepiej zainwestuj drugą ewentualność :) Pozdro :)Dzięki za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zasiłka bez problemu pociagnie ten sprzęt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...