Greg Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Witam. Znajomy mnie prosił a tu nic nie wychodzi :( Rozpoczyna instalacje , ładuje biblioteki i sterowniki(na niebieskim ekranie) potem wyskakuje czarny ekran z mrugającą kreska w lewym górnym roku i nic sie dalej nie dzieje. Na innej płytce z XP to samo. Z 98 nie było problemu. Grafika to GF 400 MX z TV out. Proszę o jakaś podpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Pmietam kiedys romeorunner mial taki problem wal do niego on wie jak to zrobic romeorunner@poczta.onet.pl chyb taki adres jak dobrze pamietam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Dzięki za podpowiedzi. Napisałem już do Romeorunera zobacze co on radzi a jak nie to z kartą powalczę. A moze aktualizacja biosu pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 a ajk nie to masz tu jego gg6122377 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Sorry ze sie ni odzywałem al nie było mnie jakiś czas w domu. I dzięki z a podpowiedzi. Bios mam już zaktualizowany, XP-ek sie zaintalował ale nie wiem co ustawić(w biosie) aby przy wyłaczeniu kompa nie wyskakiwała plansza że mogę bezpiecznie wyłączyć komputer.Proszę jeszcze raz o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...