Berry Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Jeśli grał ktoś kiedyś w croc 2 i przeszedł 4 wioske to może mi pomoże ;-) bo ja nie moge, chodzi o zadanie z jakąś tam maszyną na wode, zacinam się na samym początku gdy po dwuch słupkach trzeba wskoczyć na góre koło wodospadu, nie moge tak wysoko doskoczyć, nie wiem o co biega, ale może ktoś wie ???? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Moja laska w to grała, zapytam ją to CI pomoże :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Moja laska w to grała, zapytam ją to CI pomoże :D bys sie wstydzil jej dawac takie cos. przy tej gierce mozna popelnic samobojstwo albo morderstwo, ta gra potrafi wkurzyc kazdego jest tak cholernie trudna a ma byc dla dzieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Crock 2- fajna gierka, acz trudna. W jedynkę grałem z lubośćią dobrych pare lat temu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Moja laska w to grała, zapytam ją to CI pomoże :D bys sie wstydzil jej dawac takie cos. przy tej gierce mozna popelnic samobojstwo albo morderstwo, ta gra potrafi wkurzyc kazdego jest tak cholernie trudna a ma byc dla dzieci Przepraszam, już połamałem płytkę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berry Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Moja laska w to grała, zapytam ją to CI pomoże :D bys sie wstydzil jej dawac takie cos. przy tej gierce mozna popelnic samobojstwo albo morderstwo, ta gra potrafi wkurzyc kazdego jest tak cholernie trudna a ma byc dla dzieci To dobrze że jest trudna, przynajmniej nie nudzi się po 3 godzinach z powodu przejścia 90% gry !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol81 Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Witam! Kiedyś grałem w tą wspaniałą grę jaką jest Croc 2 no i oczywiście Croc 1. 2 cześć była według mnie prosta jak barszcz - pamiętam że tą grę przeszedłem jakoś w 1 dzień. Co innego wersja pierwsza. Ona potrafiła mnie nieźle zdenerwować. Co do tego skakania o którym wspominasz na początku - jak dobrze pamiętam była kilka rodzajów skakania: 1 - nawet laik by go wykonał:) - wystarczyło nacisnąć przycisk skakania i już. Jakie to odkrywcze:) 2 - inny sposób skakania (oczywiście lepszy, dalszy, wydajniejszy...) wykonywało się jakoś z tupnięciem. Nie powiem Ci dokładnie jak to się robiło bo ja w to grałem jakieś 5 lat temu... POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berry Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Witam! Kiedyś grałem w tą wspaniałą grę jaką jest Croc 2 no i oczywiście Croc 1. 2 cześć była według mnie prosta jak barszcz - pamiętam że tą grę przeszedłem jakoś w 1 dzień. Co innego wersja pierwsza. Ona potrafiła mnie nieźle zdenerwować. Co do tego skakania o którym wspominasz na początku - jak dobrze pamiętam była kilka rodzajów skakania: 1 - nawet laik by go wykonał:) - wystarczyło nacisnąć przycisk skakania i już. Jakie to odkrywcze:) 2 - inny sposób skakania (oczywiście lepszy, dalszy, wydajniejszy...) wykonywało się jakoś z tupnięciem. Nie powiem Ci dokładnie jak to się robiło bo ja w to grałem jakieś 5 lat temu... POZDRAWIAM Dzięki, zawsze to coś, musze pokombinować !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purefit555 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Czy wiecie jak zrobić salto do przodu w crocu 2? Mnie również zacina się gra w wiosce 4 po skokach koło wodospadu. Jest napisane wtedy, że chyba windows szuka problemów i jeśli znajdzie błąd to mnie poinformuje, ale jak na razie nic nie było. Proszę o odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...