badboy11 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Witam! przypadkiem skasowalem temat, ktory dzisiaj zalozylem... a pytanie brzmialo: jak poznac czas dostepu danych pamieci? chodzi i o TwinMos'y 256mb 400MHz cl 2.5, i tak: wiem ze kosci TMD7608F8E50D maja czas dostepu 5ns a te, o ktore mi chodzi maja symbol: TMD7608F8E50B czy ktos wie jak moge znalezc ich czas dostepu???? BARDZO PROSZE O SZYBKA POMOC BO JUTRO JUZ NIE BEDE MIAL DOSTEPU DO NETU :( z gory dzieki za pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Witam! przypadkiem skasowalem temat, ktory dzisiaj zalozylem... a pytanie brzmialo: jak poznac czas dostepu danych pamieci? chodzi i o TwinMos'y 256mb 400MHz cl 2.5, i tak: wiem ze kosci TMD7608F8E50D maja czas dostepu 5ns a te, o ktore mi chodzi maja symbol: TMD7608F8E50B czy ktos wie jak moge znalezc ich czas dostepu???? BARDZO PROSZE O SZYBKA POMOC BO JUTRO JUZ NIE BEDE MIAL DOSTEPU DO NETU :( z gory dzieki za pomoc :) przewaznie dwie ostatnie cyfry mowi jaki jest dostep pamieci, w tym wypadku tez 5ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 o to by mi pasowalo :-) dzieki!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 ewentualnie wpisac model na stronie producenta o zbadac parametry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...