Egeba Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 MAm problem, po wejsciu do neta po jakims czasie wyskakuje mi okienko ze jakis program wyslal info ze trzeba restartowac komputer, nie da sie tego procesu przerwac. Przypuyszczam ze jest to zwiazane z wirusem WormBlast ktorego złapałem. Jednak po calkowitym usunieciu wirusa(wlasciwie to trojan) tzn. z dysku i rejestru. Resety nie zniknely. Co mam robic??? wole uniknac reinstalki windy gdyz dopiero co ja zainstalowalem. ps.Staralem sie poszukac podobnego tematu ale nie mam jak bo mi sie komp resetuje. ps.2 dodam ze dzieje sie to w roznych odstepach czasowych raz po 5min a raz po 30-45min Pozdrawaim Egeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 cze tez to mialem jak ci sie restartuje tzn jak pokazuje ile dokladnie masz czasu do resa to w uruchom wpisz shutdown -a poza tym ctrl+alt+del i zobacz czy msblast.exe nie chodzi w tle.. jesli tak to wylacz drania przeszukaj online-owym mksvirem zreszta to juz bylo , sam stawialem temat o tym:p pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rid^iXPe Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 za zainstalowales latke od microsoftu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 cze tez to mialem jak ci sie restartuje tzn jak pokazuje ile dokladnie masz czasu do resa to w uruchom wpisz shutdown -a poza tym ctrl+alt+del i zobacz czy msblast.exe nie chodzi w tle.. jesli tak to wylacz drania przeszukaj online-owym mksvirem zreszta to juz bylo , sam stawialem temat o tym:p pzdr dokladnie o to mi chodzi. przeskanowalem wlasnie tym skanerem, ale nie moglem za pomocom skanera usunac wiec go wywalilem recznie(rejestr i dysk) co do szukania trudno jest cos znales na forum a zwlaszcza jak mi sie komp resetuje za zainstalowales latke od microsoftu ?latka sie juz sciaga jak bedzie dzialac to ok jak nie to sie jeszcze odezwe Dzieki za Odpowiedzi. Pozdrawiam Egeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 po raz n-ty podaje ta stronke www.error.xp.pl jak zrobisz wszystko tak jak tam jest napisane to nie bedzie problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Dzieki za linka wszystko jest juz ok. Pozdrawiam Egeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...