Junior Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Panowie może mi który powiedzieć co to za port i do czego służy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 To wg mnie :D jest slot do wkladania kart PCMCIA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 No to chyba faktycznie jest port PCMCIA. Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Jeszcze mnie interesuje c omożna podłączyć do takiego portu . Jest to najprawdopodobnie PCMCIA 1.0 typu I i II . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes_lbn Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 A to przypadkiem nie jest gniazdo do stacji dokującej/replikatora portów ????? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 A to przypadkiem nie jest gniazdo do stacji dokującej/replikatora portów ????? :? H.G.W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 A to przypadkiem nie jest gniazdo do stacji dokującej/replikatora portów ????? :?Dokladnie to jest to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Panowie bez jaj prosze :lol: To jest port stacji dokujacej, a nie PCMCIA :!: Tego drugiego to na bokach nalezaloby szukac :!: Pozdro M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 A to przypadkiem nie jest gniazdo do stacji dokującej/replikatora portów ????? :?Dokladnie to jest to.Faktycznie. Ale ze mnie lol. :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Panowie bez jaj prosze :lol: To jest port stacji dokujacej, a nie PCMCIA :!: Tego drugiego to na bokach nalezaloby szukac :!: Pozdro M. Ups :oops:, napisalem ze to tylko wg mnie :D:D, trudno pomylilem sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...