$l@ven Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Mam karte graficzna jak w podpisie. Karta ma wyjscie S-Video byla rowniez przejsciowka na czincze, skorzystalem z tego podlaczylem pod euro zlacze w tv i ladny obraz. Ale dzwiek...kabelek ma koncowke jedna jak do SB, iec pasuje nie ma problemu, drugi natomiast, czincz do eurozlacza(2). Jak podlaczylem dzwiek zaczelo cos szumiec w TV. Owszem dzwiek jest, pusze winampa i OK, sluchac piosenki, ale te szumy slychac, co utrudnia sluchanie. Nie iwme oco w tym chodzi, moze innne pasmo przenoszenia jest i trzeba wyregulowac? Ale jak? Jak to sprawdzic? Kabelej jest raczje sprawy. Tak bylo odpoczatku. Bardzo bylbym wdzieczny za rady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 UPDATe!!!!!!!!! Zainstalowalem win98 (wczsniej mialem XP), i teraz nawet nie chce mi ustawic klonowania, i obrazu nie moge zplacac, nieche mi nawet przejsc na tv :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Mam karte graficzna jak w podpisie. Karta ma wyjscie S-Video byla rowniez przejsciowka na czincze, skorzystalem z tego podlaczylem pod euro zlacze w tv i ladny obraz. Ale dzwiek...kabelek ma koncowke jedna jak do SB, iec pasuje nie ma problemu, drugi natomiast, czincz do eurozlacza(2). Jak podlaczylem dzwiek zaczelo cos szumiec w TV. Owszem dzwiek jest, pusze winampa i OK, sluchac piosenki, ale te szumy slychac, co utrudnia sluchanie. Nie iwme oco w tym chodzi, moze innne pasmo przenoszenia jest i trzeba wyregulowac? Ale jak? Jak to sprawdzic? Kabelej jest raczje sprawy. Tak bylo odpoczatku. Bardzo bylbym wdzieczny za rady. bardzo prawdopodobne ze jest to pasmo przenoszenia, jak mam podobnie slychac takie bzyczenie i najbardziej slyszalne jest wtedy jak jest jakis bialy kolor w ty a im ciemniejszy tym mniejszy szum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 w ostatecznosci potrzebuje porgramiku co podklasza dzwiek, mam sb Live!, zainstalwoalem tylko drivery, bez zadnych aplikacji. Jka podkladszam w tv dzwiek szumy, wiec potrzebuje systemowego podkalszania. Macie moze taki porgramik albo link do pelnego stero do sb libe 1024? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...