marcinsz0 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 pomocy bo siedzę już cały dzień i nić nie wykombinowałem:płyta MSI K7N2 DELTA-L po zainstalowaniu sterowników dzwięku z pakietu nvidi jest dzwięk ale dziwny, np.odgłosy strzałów niewyrażne bardzo kiepskie,przy sprawdzaniu dzwięku przestrzennego w grach/za pomocą test audio/ nie mam odseparowanych kanałów,dzwięk jest i w tylnych kolumnach i przednich przy odsłuchu tylnych kolumn po zainstalowaniu sterowników realtec do alc650 próba sprsawdzania wychodzi pomyślnie w panelu sterowania ,w grach też jest dobrze /wszystkie kolumny są odseparowane / ale np przy strzałach nie słychać wszystkich dżwięków tylko raz na jakiś czas jest dzwięk ,ale w porównaniu ze sterownikami nvidi dżwięk jest 100 razy lepszy no i co mam robić jak u was z dzwiękiem ,jakie sterowniki zainstalować proszę o rady bo się załamałem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Ja miałem podobnie. Tylko jeszcze do tego dochdziły jakies dziwne odgłosy z głośników podczas klikania klawy. Okazało sie żemiałem źle przerwania ustawione i na jednym była klawa i karta dźwiekowa zmieniłem to i przestało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 a co to jest klawa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 a co to jest klawa? Tak w Szczecinie mówią na klawiaturę :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Tak w Szczecinie mówią na klawiaturę :wink: Dokładnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...