Skocz do zawartości
dari

automatyczne laczenie sie z NEO

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM....

w domu mam serwer na windowsie 2k professional i zainstalowana na nim noe pod USB

i jezeli wezma prad to musze przepinac kabel od monitora i laczyc sie z neostrada.....i to jest bardzo meczace

czy da sie jakos skonfigorowac tak aby noe po wlaczeniu windowsa laczyla sie sama

przypominam ze jeszcze wyskakuje takie okno neostrady i trza tam taki przycisk nacisnac zeby sie polaczyc........

byc moze wiecie jak to zrobic????

i jezeli mam na serwerze ma obudowe AT to moge po braku pradu zrbic tak zeby serwer sie wlaczac automatycznie???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WITAM....

w domu mam serwer na windowsie 2k professional i zainstalowana na nim noe pod USB

i jezeli wezma prad to musze przepinac kabel od monitora i laczyc sie z neostrada.....i to jest bardzo meczace

czy da sie jakos skonfigorowac tak aby noe po wlaczeniu windowsa laczyla sie sama

przypominam ze jeszcze wyskakuje takie okno neostrady i trza tam taki przycisk nacisnac zeby sie polaczyc........

byc moze wiecie jak to zrobic????

i jezeli mam na serwerze ma obudowe AT to moge po braku pradu zrbic tak zeby serwer sie wlaczac automatycznie???

Kali jesc , Kali pic :lol: Co to za belkot ?. Rozumiem ze w internetowym i komputerowym swiadku pewne skrotowe formy sa na porzadku dziennym, ale jak czasem widze niektorzy maja problem z poprawnym sformulowaniem chociaz jednego zdania. Proponuje wczesniej samemu sie skonfigurowac :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja swojego neo nie konfigurowalem za pomoca tego ich programiku lecz recznie. a z problemem poradzilem sobie sciagajac dialer (tiny dialer wersja freeware) za strony chip'a. pracuje w tle. laczy przy starcie i w przypadku rozlaczenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi