dari Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 WITAM.... w domu mam serwer na windowsie 2k professional i zainstalowana na nim noe pod USB i jezeli wezma prad to musze przepinac kabel od monitora i laczyc sie z neostrada.....i to jest bardzo meczace czy da sie jakos skonfigorowac tak aby noe po wlaczeniu windowsa laczyla sie sama przypominam ze jeszcze wyskakuje takie okno neostrady i trza tam taki przycisk nacisnac zeby sie polaczyc........ byc moze wiecie jak to zrobic???? i jezeli mam na serwerze ma obudowe AT to moge po braku pradu zrbic tak zeby serwer sie wlaczac automatycznie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 We wlasciwosciach polaczenia Neo w 2 zakladce bodajze musisz odznaczyc Monituj o haslo i login itp. Niewidze teraz wiec dokladnie niepowiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 WITAM.... w domu mam serwer na windowsie 2k professional i zainstalowana na nim noe pod USB i jezeli wezma prad to musze przepinac kabel od monitora i laczyc sie z neostrada.....i to jest bardzo meczace czy da sie jakos skonfigorowac tak aby noe po wlaczeniu windowsa laczyla sie sama przypominam ze jeszcze wyskakuje takie okno neostrady i trza tam taki przycisk nacisnac zeby sie polaczyc........ byc moze wiecie jak to zrobic???? i jezeli mam na serwerze ma obudowe AT to moge po braku pradu zrbic tak zeby serwer sie wlaczac automatycznie??? Kali jesc , Kali pic :lol: Co to za belkot ?. Rozumiem ze w internetowym i komputerowym swiadku pewne skrotowe formy sa na porzadku dziennym, ale jak czasem widze niektorzy maja problem z poprawnym sformulowaniem chociaz jednego zdania. Proponuje wczesniej samemu sie skonfigurowac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 alezes wiele wniosl do dyskusji.... co do pytania.... tak jak napisal ANalfabeta. wszystko jest we wlasciwosciach polaczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dari Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 ok dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 ja swojego neo nie konfigurowalem za pomoca tego ich programiku lecz recznie. a z problemem poradzilem sobie sciagajac dialer (tiny dialer wersja freeware) za strony chip'a. pracuje w tle. laczy przy starcie i w przypadku rozlaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dari Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 trzeba konfigornac go czy wystraczy instalnac?? mozesz podac dokladny adres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 jest banalny w instalacji i konfiguracji. on kopiuje do siebie konfiguracje polaczenia dial up z windy. zaznaczasz pare opcji typu lacz po rozlaczeniu, pracuj w tle itp. i koniec wszystko zajmuje 5 min roboty. http://download.chip.pl/download_64379.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...