kloper Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Witam. Sory ze daje kolejny post. Mam drukarke HP DeskJet 3550. Gdy zainstaluje drukarke chodzi wszystko ok, ale gdy zrobie restart kompa drukarka juz jak ma pobierac papier przestaje drukowac albo drukuje pustą strone. Gdy odinstaluje sterowniki i zainstaluje ponownie wszystko ok dopuki nie zrestartuje kompa Niezly lol co ? :? Mam win xp. Bylem z tym w sklepie gosciu stwierdzil ze cos nie tak z portami. Zaniosłem mu kompa niby ustawil ale znów to samo. Nie wiem moze ktos z was bedzie umial to zrobic bo jak nie to s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysyn jutro do mnie bedzie musial przyjsc i przy mnie to zrobic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 hmm mialem podobna sytuacje z drukarka, drukowala co chciala i kiedy chciala, okazalo sie ze kabel komp-drukarka mial zle ustawione kabelki , mozesz sprobowac zmienic kabel ale nie dam 100 % ze to zadziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloper Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 kabelki zmienialem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloper Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 ale najdziwniejsze jest to ze zawsze drukuje jak sie zainstaluje sterowniki i dopuki nie zrobie restarta, mozna wtedy do woli drukowac a po restarcie szkoda gadac ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloper Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 odswiezam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...