mat_zab Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Dobry interes zrobiłem kupując za 190zł Epox 8K7A na 3 miesięcznej gwarancji, Jak możecie to napiszcie coś o te płycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Dobry interes zrobiłem kupując za 190zł Epox 8K7A na 3 miesięcznej gwarancji, Jak możecie to napiszcie coś o te płycie.Napewno lepsze wyjscie niz ten ECS :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 To wiem :D najciekawsze że tego ECS sprzedałem za 200zł :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 No to niezły interes zrobiłeśjeszcze ci na piwo zostało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 hehe, gdzie sie robi takie interesy?? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Nie ma co, masz farta! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...