devastator Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Chcę wymienić kartę graficzną i po takiej wymiance konfig mojego kompa wyglądałby tak: Procesor i płyta: PENTIUM 4 2.4B (chłodzenie boxowe) na ASUS P4S8X Grafa: ATI Radeon 9600 PRO Dyski: MAXTOR 4K040H2 (40 GB 5400 rpm) + SEAGATE BARRACUDA ATA V ST3120024A (120 GB 7200 rpm) Napędy optyczne: LG DVD DRD8160B i oraz LG CD-RW GCE-8400B (40x12x40x) Dodatkowe wentylatorki: 1x 80x80 w obudowie + 2x 40x40 4500 rpm na dysku Karty PCI: Modem 56k :) i SB Live Value Oprócz tego wszystkiego z USB "ciągnie" skaner, który nie ma zasilacza zewnętrznego (zasilany USB). ... + floppy :) No i w obudówce siedzi Codegen 300 W (taki, jaki był od początku). Według mojej opinii, należy wymienić na co najmniej 360 W. Czy mam rację? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Sam sobie odpowiedziałeś:D. A swoja drogą to dziwie się ludziom którzy kupują mega wypasione sprzęty a cisną kase na obudowę - jedna z niewielu rzeczy która jest na dłuższy czas ... resztą podzespołów komputera ulaga częstej migracji ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Sam sobie odpowiedziałeś:D. A swoja drogą to dziwie się ludziom którzy kupują mega wypasione sprzęty a cisną kase na obudowę - jedna z niewielu rzeczy która jest na dłuższy czas ... resztą podzespołów komputera ulaga częstej migracji ;). Bardzo dobrze napisane :D devastator kup conajmniej 350W ale kufa dobrej firmy :!: :!: Np. 360W chiefteka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...