reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Kolejna ciekawa buda, jaka udalo mi sie znalezc : M/B type : Extended ATX (12" x 13") Drive bays : External 4 x 5.25", External 2 x 3.5", Internal 5 x 3.5" Slot opening : 7 x standard PCI slots Dimensions (mm) : 445(H) x 200(W) x 411(D) Cooling fan : 4 x 80mm (Optional) ATX I/O Shield: 2 provided Access: Side Panel Access Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ehhh, ciagle wklejash zdjecia oboodoow na to forum, a ja jush calty monitor slina zachlapalem (joke :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Jaka w niej jest zasilka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ehhh, ciagle wklejash zdjecia oboodoow na to forum, a ja jush calty monitor slina zachlapalem (joke :P ) Lubie Cie dreczyc Bruce :P Moze cos takiego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Reed litości bo monitor rozwalę zeby ja wydostać :P 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ja chyba też... a co powiecie na to: mnie się podoba :D :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Jaka w niej jest zasilka ?Prosze : Enermax 350W ATX Power Supply SPECIFICATION Model No. EG365P-VE FMA EG465P-VE FMA I/P Voltage rating 90V~135V AC or 180V~265V AC (selected by slide switch) Iin=115/230Vac 10A / 6A 12A / 7A Frequency 47Hz~63Hz Inrush current 60A max./230V (at cold start) O/P DC Voltage Ripple & Noise Total Reg. Output current rating MIN / MAX 3.3V 50mV 4% 0A / 32A 0A / 38A +5V 50mV 5% 8A / 32A 11A / 44A +12V 120mV 5% 4.25A / 17A 5A / 20A -5V 50mV 10% 0A / 1A 0A / 2A -12V 120mV 10% 0A / 1A 0A / 1A +5Vsb 50mV 5% 0A / 2.2A 0A / 2.2A 3.3V & +5V 185W 220W TOTAL O/P 350W 431W Hold up time 17ms min. at 230V AC full load Over Power Protection 105%~160% of max load Over Voltage Protection +5V: 5.6V~6.9V +3.3V: 3.7V~4.5V +5Vsb: 5.6V~6.9V Efficiency 70% min. at full load Cooling Air convection by +12V DC fan Operation Temperature 0oC ~25oC for full rating of load, decrease to zero Watts O/P at 70oC Storage Temperature -20oC ~80oC Humidity Operating: to 85% relative humidity , non-condensing At 25oC Storage : to 95% relative humidity , non-condensing At 50oC MTBF 100K hours at 25oC ,70% full rated load EMC EN55022 ,Class B FCC Part 15 CNS 13438 Class B EN 55024 Safety UL CUL VDE DEMKO NEMKO SEMKO FIMKO SABS Dimension W150 x H86 x D140 (mm) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ja chyba też... a co powiecie na to: mnie się podoba :D :D :D :D :D To jest rewelacja !!!! Ile kosztuje takie cudeńko ?? (można w Polsce kupić ? ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Widzialem starsza obudowe serwerowa chiefteca ale obie laczy jena rzecz ! sa gorsze niz najgorszy odkuzacz ! wry :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Widzialem starsza obudowe serwerowa chiefteca ale obie laczy jena rzecz ! sa gorsze niz najgorszy odkuzacz ! wry :P To sprobuj moze KOOLANCE z WC na pokladzie, powinna byc cicha :P KOOLANCE MID TOWER CASE Model#: PC2-C A professionally designed "turn key" water cooling solution in a mid tower case. Features: Water Reservoir Dual Water Pumps for redundant safety. Integrated Fan Cooled Radiator. Temperature Monitoring Unit and Fan control center. Three 5.25" Drive Bays. Two External 3.50" Drive Bays. Two Internal 3.50" Drive Bays. Full Instructions. Water Solution (requires distilled water). Case Weighs: 30.00 pounds. Power Supply is not included. Dimensions: 46cm L x 17.8cm W x 45.5cm H Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ja bym chcial miec obudowe z jakiegos Suna Enterprise np. z modelu 6500 :P bujacka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 reed~XP mozesz mnie nie dolowac ! wryyyyyyyy ja tam sobie kupie codegena za 100zl i bedzie dobrze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Moge Was nie meczyc, ale tyle ciekawych rzeczy mozna znalezc (szkoda tylko qfa ze poza naszym zasiegiem, najczesciej), mozna siakies pomysly zaczerpnac i u siebie moda "szczelic" :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Moge Was nie meczyc, ale tyle ciekawych rzeczy mozna znalezc (szkoda tylko qfa ze poza naszym zasiegiem, najczesciej), mozna siakies pomysly zaczerpnac i u siebie moda "szczelic" :P Mozesz meczyc ! chetnie mimo wszystko obejze :) te cacuszka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 To sprobuj moze KOOLANCE z WC na pokladzie, powinna byc cicha :P KOOLANCE MID TOWER CASE Model#: PC2-C Eeee ta to chyba najgorsza z obudów Koolance, już lepsza jest ta: PC2-601BW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 A ile oni sobie licza za takie cos ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Wizualnie tak , masz racje, ale i tak wolalbym ta : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Wizualnie tak , masz racje, ale i tak wolalbym ta : A ja niet ! mnie tam sie niepodoba ! taka kaszanka ! ale bajerancka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Wizualnie tak , masz racje, ale i tak wolalbym ta : A ja niet ! mnie tam sie niepodoba ! taka kaszanka ! ale bajerancka :) libero !! Ty chyba zartujesz ?? Vapochilla nie chcial bys ????????? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Wizualnie tak , masz racje, ale i tak wolalbym ta : No nie już dzisiaj po raz kolejny muszę obcierać monitor ze śliny.... (Wiesz ile to lizania 17` :) ) Cudowne te obudowy, ale szkoda że nie ma ich w Polsce... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ta powyżej akurat jest www.overclocking.com.pl jakieś 3400 zeta :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ja chyba też... a co powiecie na to: mnie się podoba :D :D :D :D :D To jest rewelacja !!!! Ile kosztuje takie cudeńko ?? (można w Polsce kupić ? ) to jest serwerowa szafa (buda to za słabe określenie) Chiefteca, w Polsce nie wiem gdzie, ale podobno Action.pl jest dystrybutorem chiefteca na polske, radze poszukać gdzieś za granica i sam jestem ciekawy ile ten bubel kosztuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 a jakby wziąć gips 1mx1mx1m i wurzeżbić w tym gipsie jakas fajna obudowe :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Wizualnie tak , masz racje, ale i tak wolalbym ta : A ja niet ! mnie tam sie niepodoba ! taka kaszanka ! ale bajerancka :) libero !! Ty chyba zartujesz ?? Vapochilla nie chcial bys ????????? 8O Jakos mnie nie podnieca :) ale jak by dali za darmo to bym Tobie opchnol ! obaj bysmy byli zadowoleni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Nie bede gorszy tez dam fotke niestety te kompy nie beda modowane ;) (cenzura uciela scene po lewej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Obudowa Dream Machine wyposaz?ona jest w cichy i wydajny kompresor, parownik i skraplacz (jak w lodówce!) oraz z?a?cze do procesora którego temperatura utrzymuje sie? s?rednio na poziomie -20 °C W tej budzie to pewnie nieźle można kręcić! 8) Tylko ta cena 8O 8O 8O http://www.overclocking.com.pl/dream.html cel1.2 na fsb 150 w tej budzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 moze by takktos napislal ile takie budy kosztuja, bo same obrazki to troche malo ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 moze by takktos napislal ile takie budy kosztuja, bo same obrazki to troche malo ;)) Juz same obrazki szoqja. Jak zobaczylbyc ceny, to chyba zawal normalnie, dalbys np. 3,5 tys zl za bude ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 coolermaster Model ATC-210-VX1 Model ATC-500 enermax Icaricio ??? hmmm.................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Ta ostatnia czarna to bedzie moja :) musze sobie ja kupic.. a w sumie w porownaniu z innymi taka droga nie jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...