sebasw Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 mam radka 9500pro podlaczam do TV mam obraz i dzwiek, ale w divx ach nie mam napisow ! na kompie je widac, a na TV nie :(((( co sie dzieje ? jak to naprawic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Ustaw TV jako ekran podstawowy. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 ale wtedy nie moge dac trybu teatralnego ! nie da sie tego obejsc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Tego niewiem, niech się wypowiedzą posiadacze ATI. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Jeżeli czujesz nieodpartą potrzebę oglądania w trybie teatralnym, to musisz wykorzystać dodatkowy program nakładający napisy. Skorzystaj z opcji subtitles w ffdshow. (To samo zaoferuje Ci DivXG400). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Albo używaj BSPlayera (jest w pakiecie K-Lite Codek Pack) - on odtwarza w oknie i nakłada napisy. Jeżeli nie zadziała, to tylko ffdshow albo DivXG400 - osobiście polecam tego drugiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 swietnie, dzieki za rady ! mam jeszcze inne problemy: -daje na max ekran na TV i napisy sa strasznie nisko :( jak w divxg400 podniesc je do gory ? by byly na obrazie, a nie pod nim ? i druga sprawa da sie zrobic by dzwiek do TV podlaczyc przez wyjscie LINE OUT w karcie muzycznej ? wtedy nie musialbym przepinac kabelkow caly czas i na kompie mialbym dzwiek, a nie tylko na TV.... teraz gdy ogladam na TV film, to wtykam od dzwieku daje do wyjscia glosnikow karty muzycznej i wtedy na kompie nie leci mi dzwiek :( jak to zrobic ? by miec i na kompie i na TV dzwiek, jak kable podpiac ? zalezy mi by sie dalo przez line out Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Co do pierwszej kwestii - patrz obrazek: http://republika.pllord_vaterg400.jpg Co do dźwięku - kup sobie rozdzielacz na dwa gniazda minijack (ja tak mam i działa pięknie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 wiem wszystko, bardzo dziekuje za pomoc ! aha, uzywam sendera i odbiornika firmy TEVION, cyzli przekazuje obraz i dzwiek z kompa do TV falami radiowymi. DO tego moge z pozycji TV sterowac pilotem funkcjami kompa ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 mocna rzecz - znasz jakiś link do opisu tego cacka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 identyczny jak moj, ale innej firmy www.sowex.pl VIDEO SENDER sie zowie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 identyczny jak moj, ale innej firmy www.sowex.pl VIDEO SENDER sie zowie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...