Slayer Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Coś się porobiło, że dostaję masę jakiś różnych odpowiedzi zupełnie mi obcych osób, które piszą do siebie tak, jakby moje konto to było jakieś forum 8O Jakieś bzdury o różnych wersjach Bat 2.0 8O Jak to draństwo zablokować?!!! PS- nie korzystam z żadnych Outlooków czy innych zewnętrznych programów. A tak wogóle dałoby się zmienić adres email na obecnym koncie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 w outlooku mozna ustawic reguly wiadomosci zeby np: jak otrzymasz maila od danej osoby to zeby automatycznie przeniosla sie do kosza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 w outlooku mozna ustawic reguly wiadomosci zeby np: jak otrzymasz maila od danej osoby to zeby automatycznie przeniosla sie do kosza. PS- nie korzystam z żadnych Outlooków czy innych zewnętrznych programów. 8O Zapodaj sobie The Bat! i jego reguly dla spamu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Ja polecam Netscape, albo Mozille do obsługi poczty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Ale to nie jest spam. Jacyś ludzie piszą miedzy sobą i to do mnie trafia :P Nie wiem, jak to zatrzymać, bo co inna wiadomość, to inny kolo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Może jakiś Twój "kolega" dodał Twój mail do grup[y dyskusyjnej i teraz jesteś jej członkiem no i oczywiście dostajesz maile z grupy. Może masz na dole w każdym mailu instrukcję jak się wypisać z grupy. Popatrz dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Ale to nie jest spam. Jacyś ludzie piszą miedzy sobą i to do mnie trafia :P Nie wiem, jak to zatrzymać, bo co inna wiadomość, to inny kolo :? moze jestes wybrancem ? :D a tak na serio jezeli te smieci dostajesz z jednego adresu to latwo w opcjach konta na wp, logujac sie przez www ustawic reguly blokowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Gdzie to sie blokuje?!! Nie mogę znaleźć tej opcjii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Albo chociaż zmienić nazwę konta czy coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Slayer, sorka, pomylilem sie.. na wp nie ma takiej opcji, wlasnie suzkalem, to bylo na onecie gdzie kiedys mialem skrzynke.... postaraj sie moze dotrzec do zrodla tych nie chcianych maili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...