Skocz do zawartości
Slayer

Niechciana poczta na koncie wp.pl jak to zatrzymać?!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Coś się porobiło, że dostaję masę jakiś różnych odpowiedzi zupełnie mi obcych osób, które piszą do siebie tak, jakby moje konto to było jakieś forum 8O Jakieś bzdury o różnych wersjach Bat 2.0 8O Jak to draństwo zablokować?!!!

PS- nie korzystam z żadnych Outlooków czy innych zewnętrznych programów.

A tak wogóle dałoby się zmienić adres email na obecnym koncie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w outlooku mozna ustawic reguly wiadomosci zeby np: jak otrzymasz maila od danej osoby to zeby automatycznie przeniosla sie do kosza.

PS- nie korzystam z żadnych Outlooków czy innych zewnętrznych programów.

8O

Zapodaj sobie The Bat! i jego reguly dla spamu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może jakiś Twój "kolega" dodał Twój mail do grup[y dyskusyjnej i teraz jesteś jej członkiem no i oczywiście dostajesz maile z grupy.

Może masz na dole w każdym mailu instrukcję jak się wypisać z grupy. Popatrz dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to nie jest spam. Jacyś ludzie piszą miedzy sobą i to do mnie trafia :P Nie wiem, jak to zatrzymać, bo co inna wiadomość, to inny kolo :?

moze jestes wybrancem ? :D

a tak na serio jezeli te smieci dostajesz z jednego adresu to latwo w opcjach konta na wp, logujac sie przez www ustawic reguly blokowania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi