shakur_45 Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 troche to dziwne wlasnie przyjaciolka do mnie pisze, ze ma mapew Polski ( przegrywana ofkoz) i instaluje wszystko jak potrzeba i mowi, ze wyskakuje jej blad wloz plyte, nie musze chyb apisac, ze plyta ejst w srodku, tak wiec mam pytanko, bo nigdy takiej mapki nie mialem czy jest potrzban jakas witaminka do tego ? jesli tak do ktos moze mi powiedz do jakiej apteki mam sie udac ?? a o to progs MAPA POLSKI 2001 CARTALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 sadze ze C lub B12 powinna pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Mama taką w domu, i dziala oki bez "plasterka", pewnie co się przy wypalaniu zrąbało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...