Skocz do zawartości
sir Afeen

Aluminiowe obudowy w Polsce!

Rekomendowane odpowiedzi

Zrób sobie szablon wielkości boku twojej obudowy i w nim powycinaj jakby kropelki teszczu nieraz jakby zacieki i takie bajery a potem to na czerwono. tak samo drugi bok. góre zrob z przodu do tyłu środkiem czarną a po bokach czerwień. Na górze miedzy czarnym a czerwonym bedziesz musiał przejechać raz czarnym raz czerwonym aby było ładne przejście. Na przód nie mam pomysłów ale jak sie pomyśli to sie wymyśli. Efekt malowania boków i góry bedzie wyglądał jak by sie ktoś nad obudowął zarżnął. Chodzi o to że bedzie to wyglądać jak krew  :)

ciekawy pomysl z tym zarznieciem :D , ale ja z boku dam taka nieregularna szybe, i wlasnie przede wszystkim przod chcialbym pomalowac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrób sobie szablon wielkości boku twojej obudowy i w nim powycinaj jakby kropelki teszczu nieraz jakby zacieki i takie bajery a potem to na czerwono. tak samo drugi bok. góre zrob z przodu do tyłu środkiem czarną a po bokach czerwień. Na górze miedzy czarnym a czerwonym bedziesz musiał przejechać raz czarnym raz czerwonym aby było ładne przejście. Na przód nie mam pomysłów ale jak sie pomyśli to sie wymyśli. Efekt malowania boków i góry bedzie wyglądał jak by sie ktoś nad obudowął zarżnął. Chodzi o to że bedzie to wyglądać jak krew  :)

ciekawy pomysl z tym zarznieciem :D , ale ja z boku dam taka nieregularna szybe, i wlasnie przede wszystkim przod chcialbym pomalowac

Jaka to nie regularna szyba aPrzód zrob tak samo jak góre. a nad gompem powieś jakąś głowę może być sztuczna lub prawdiwa :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli chcesz chrom to do tego niebieski, w miare jasny, jak kolor plomienia gazowego bedzie bardzo pasowac

Wczesniej wlasnie tez sugerowalem niebieski. Takze twierdze, ze to bedzie dobre zestawienie kolorow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka to nie regularna szyba aPrzód zrob tak samo jak góre. a nad gompem powieś jakąś głowę może być sztuczna lub prawdiwa :twisted:

uahahahahha jescze glowe hahahhahahaha, dobre dobre :), moze jescze jakies flaki wloze w srodek hyhyhyhy, a szyba nieregularna to jest wlasnie nieregularna :), nie zaden owal albo kwadrat tylko tak pozaookraglana, mam nadzieje ze wyjdzie taka akcja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli chcesz chrom to do tego niebieski, w miare jasny, jak kolor plomienia gazowego bedzie bardzo pasowac

Wczesniej wlasnie tez sugerowalem niebieski. Takze twierdze, ze to bedzie dobre zestawienie kolorow.

ok dzieki,to dobry plan, dam jakis ostry niebieski metallic moze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

ta mi sie też podoba...

a mi kulorek zwisa generalnie rzecz biorąc - stelaż na czerwony - taki zajeb**** krwisty - no prawie, boczek tera dopiero robie - wykołowałem fajny ale tani spray Acryl Lack i zaje***** według mnie to wygląda, chyba nawet zostawie bez bezbarwnego tak mi sie zajerzyście podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A projekt powinien si nazywac Blue Apache.... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no no ciekawa propozycja, na razie myslalem nad nazwa Projekt Wypas ;), ale cos niezlego wymysle na pewno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jestem po kolejnym etappie modu obudowy... chodzi o zmiane koloru ale nie poprzez malowanie :) To taki rebus hehe ;) Jak bedzie gotowa to wrzuce fotke, ale teraz jestem zmordowany, a brakuje jeszcze polowy obudowy... ale jak patrze na to, co jest, to wiem, ze bedzie fajnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no no ciekawa propozycja, na razie myslalem nad nazwa Projekt Wypas ;), ale cos niezlego wymysle na pewno

Zdjecia zrob i poslij do mnie of course jak walniesz je do siebie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak myślićie co można by zmienić w mojej obudowie zdjećie było wcześniej ale walne jeszcze raz:

Dołączona grafika

Myślałem nad pomalowaniem niebieski plus srebro,czarny i czerwony

wiem że czerony i niebieski za bardzo nie pasują ale ja tak chce, jeden modół 5.25 ze wszystkimi przyciskami wyjaściami audio i wejsciami audio, ledami,

głośniki w obudowie, plexia z góry i chyba to wszystko może macie jakieś pomysły.(nie mam zbyt dużo kasy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Walnij sobie okno na "dachu" :) i z boku :) :P stelaz pomaluj na jakis kolor :) neonki najlepiej 2 kolory jeden na dole drugi na gorze ! i tyle ! nie maluj jej z zewnatrz szkoda naprawde to zajebista obudowa ! mam wiec wiem :) ja swojej nie popsuje szkoda mi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Libero ja mam trochęstarszą wersje tej obudowy i chciałbym ja opylić ile bym dostał? Wiem że to bardzo łana obudowa ale potrzebuje teraz forsy i musze wszystko zrobić aby ja mieć. Dla miecia wszystkozrobie(ale ze mnie zboczeniec :lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To znaczy? Bo mi sie wydaje że zasilacz i to do czego sie przekreca. ale porzucmy ten wontek i niech m,i ktoś poradzi co nieco co bym mógł zmienić w swojej obudowie wszystko wyrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...