badboy11 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 witam!! jak w temacie- dzisaj musze podjac decyzje jaka kupic karte graficzna, ja kartami graficznymi nie mialem sie czasu zainteresowac a juz nie mam dostepu do internetu (siedze u kumpla teraz...) moja plyta glowna: FIC AU13 (obsluguje agp x8) pieniadze- okolice 300zl to juz moje MAX nie jest mi potrzebna jakas niesamowita karta bo w gry raczej nie bede gral- zeby tylko byla solidna i nie ograniczala mozliwosci procka (barton 2500) myslalem ze kilka dni moge polatac na rivie tnt2 16mb ale w manualu do fica pisza ze obsluguje tylko agp x4i x8 .... z gory dzieki za pomoc!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5180 Będziesz miał Video IN Video OUT i dobrą jakość obrazu 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 no tak, tylko że 300 to miało być absolutne max. lepiej http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5205 bo też sapphire, też 9000 i do tego mieści się w tych 300 zł. i taktowanie takie samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Tylko, że nie ma VIVO :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 no tak, tylko że 300 to miało być absolutne max. lepiej http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5205 bo też sapphire, też 9000 i do tego mieści się w tych 300 zł. i taktowanie takie samo. A w Krakowie 128bitowy 64mb Sapphire 9100 kosztuje kolo 320 zlotych. IMHO warto dolozyc te 20 zlotych (mysle ze jak bedzie 320 a nie 300 to sie duzo nie stanie). 9100 a 9000 to jednak jest spora roznica... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Tylko, że nie ma VIVO :cry: Przeciez nie napisal, ze potrzebuje VIVO... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Napisał, że karta nie będzie miała zastosowania w grach, więc miłym dodatkiem do zabawy było by VIVO 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 kurcze, cos te linki do komputronika mi sie nie laduja ... jesli mozecie podajcie tutaj dokladną nazwę karty, o ktora wam chodzi (z TVoutem i bez bo kupuje 2 sztuki :) ), zamowie ja u goscia, ktory jutro jedzie do action do Wawy, wiec jesli ktos by jeszcze sprawdzil czy jest tam dostepna to stawiam browarka :) aha, 320 tez w ostatecznosci moze byc :) dzieki!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Ja proponuje Geforce 4 mx 420 jesli nie grasz to w zupelnosci wystarczy a kosztuje 130zl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Radeon 9000 Sapphire 64MB VidoIn VideoOut (VIVO) bulk - 319zł w komputroniku. Pasywne chłodzenie - będzie cichy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 a to nie bedzie lepsze: HIS Excalibur 9200 Radeon agp x8 64 mb na ddr, 128bit za niecale 300zl odpiszcie szybko :) dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 dobre bedzie tylko ze to tylko 9000 z agp x8 lepiej 9100 128-bit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 to co??? kupowac jakas karte 128-bit. 64mb 9100 z agp x8???? napiszcie jakis konkretny model najlepiej z cena :) dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Sapphire - 325 zł Hercules - 329 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 kupilem tego hisa.... i tak dla mnie za duze ma mozliwosci ... jeszcze raz dziekuje za szybkie odpowiedzi!! pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aRKOz Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Ja proponuje GAINWARDA 4 MX 440 64MB DDR !! pięknie się kręci i kosztuje (kosztował GIEŁDA KATOWICE) 220 pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...