Skocz do zawartości
badboy11

P I L N E!!!! niedroga karta graficzna DZISIAJ jaNieMamNetu

Rekomendowane odpowiedzi

witam!!

jak w temacie- dzisaj musze podjac decyzje jaka kupic karte graficzna, ja kartami graficznymi nie mialem sie czasu zainteresowac a juz nie mam dostepu do internetu (siedze u kumpla teraz...)

moja plyta glowna: FIC AU13 (obsluguje agp x8)

pieniadze- okolice 300zl to juz moje MAX

nie jest mi potrzebna jakas niesamowita karta bo w gry raczej nie bede gral- zeby tylko byla solidna i nie ograniczala mozliwosci procka (barton 2500)

myslalem ze kilka dni moge polatac na rivie tnt2 16mb ale w manualu do fica pisza ze obsluguje tylko agp x4i x8 ....

z gory dzieki za pomoc!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak, tylko że 300 to miało być absolutne max.

lepiej http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5205 bo też sapphire, też 9000 i do tego mieści się w tych 300 zł. i taktowanie takie samo.

A w Krakowie 128bitowy 64mb Sapphire 9100 kosztuje kolo 320 zlotych. IMHO warto dolozyc te 20 zlotych (mysle ze jak bedzie 320 a nie 300 to sie duzo nie stanie). 9100 a 9000 to jednak jest spora roznica...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze, cos te linki do komputronika mi sie nie laduja ...

jesli mozecie podajcie tutaj dokladną nazwę karty, o ktora wam chodzi (z TVoutem i bez bo kupuje 2 sztuki :) ), zamowie ja u goscia, ktory jutro jedzie do action do Wawy, wiec jesli ktos by jeszcze sprawdzil czy jest tam dostepna to stawiam browarka :)

aha, 320 tez w ostatecznosci moze byc :)

dzieki!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...