Mumin1 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Mam problem z koscmi ram DIMM poniewaz dowiedziałem sie ze na ramach moze sie zapisywac wirus. Mam postawiony serwer i gdy zainstalowałem na nim windowsa to po kilku nastu minutach pracy usuwały sie płączenia SDI i sieci lokalnej bez powodu.Kolega mi powiedział ze moze na ramach byc wirus zmieniłem ramy i narazie działa tylko co kilkanascie minut sie resetuje czymto jest spowodowane ?? I czy mozna te ramy jakos z tego wyczyscic jesli takto jakim programem i z kad go sciągnąc ?? z gory dziekuje za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 hm.. wiem tylko ze progs 'ants' czysci rowniez ram z wirow.. dokl strony nie pamietam ale wpisz w goglach ants i powinno ci znalesc... pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...