MaxximuS Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Witam po długiej nieobecnosci i prosze o pomoc w wyborze , potrzebuje komputer do 2 tys na AMD moze A 2000xp? ) , dysk bedzie Seagate baraccuda 120G , a dalej to juz nie wiem ostatnio pare miesiecy nie intersowałem sie tematem komputera:-)) amoze takie cos co mam w podpisie tylko czy sie wyrobie?? P.s Sprzet nie bedzie podkrecany ma słuszyc do pracy w domu czasem jaksa gierka czy film znalazłem juz Baraccude za 430 zl najwieksza bolączka to nie wiem jaka grafa i nie wiem jaka płyta , pamieci wezme Twinmos bo z moich jestem zadowolony Prosze o podpowiedzi , moze gdzies na jakiejs stronie widzieliscie tanio potrzebne mi czesci bo to gardłowa sprawa:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 cena zmonitorem czy bez?? gdzie znalazles barakude 120 za 430?? pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 bez monitora :-) Kolega mi zalatwił :wink: a co do kart .. Prolink PixelView GF FX5200 Ultimate 128MB DDR czy Gainward GF3 PP!!! Ti/450 TV GS 64MB DDR czy Hercules 3D Prophet 9100 64MB DDR ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 A tak k***a ciężko spojrzeć w dół na forum ???? Przecież jest identyczny temat !!!!! :evil: :evil: :evil: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=43151 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Nie błagam tylko nie pytaj która z tyhc graf jest najlepsza, to pytanie jest w najleszym wypdaku raz dziennie, a jak lamy nają wene do 2 razy dziennie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 270 proc xp2000 250 ecs l7s7a2 400 512/333 lub 400 420 barakudak 200 buda modecoma 60zl spire fr2 razem 1600 zostaje 400 na grafe i dzwiek i albo dzw. onb i ti4200 albo live! i r8500le (~~~~~~) nie zmiescil mi sie cd i fdd ale kto by sie tam szczegolami .... ;-) u mnie 467brutto (2mb kejszu) z rabatem kolo 420 ;-) :-) zaczynam sie przymierzac powoli ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...