Hajmon3 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 czyli ogolnie na plus czy na minus? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 + 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Ja mam 3,7 w języku PL 8) a możesz podać linka bo nie mogę znależć na www.ati.com bo pozmieniali układ strony EDIT już znalazłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 noo... ciekawe kiedy wyjda omegi oparte na tych catalistach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CobraVerde Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 sorry za banalne pytanie ale Radka mam od niedawna... czy moge bez stresu zainstalować te Catalysty do mojego R9500/9700 (ten z Benchmarka). narazie chodzi na sterach dostarczonych z kartą i warto by coś zmienić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 sorry za banalne pytanie ale Radka mam od niedawna... czy moge bez stresu zainstalować te Catalysty do mojego R9500/9700 (ten z Benchmarka). narazie chodzi na sterach dostarczonych z kartą i warto by coś zmienić...warto warto, ale musisz uzyc zmodyfikowanych, jest o tym na www.benchmark.pl Catalyst 3.7 dla Radeonów 9500@9700 Dla wszystkich klientów, którzy zakupili w naszym sklepie karty graficzne Radeon 9500@9700, mamy najnowszą wersje sterowników ATi Catalyst 3.7. Przed instalacją należy usunąć wszystkie wcześniejsze sterowniki i postępować analogicznie jak ze sterownikami dostarczonymi na płytce CD. Przygotowany pakiet umożliwia działanie karty w trybie 256-bit; 8x1 (szyna do pamięci/potoki). Dla uzyskania pełnej funkcjonalności karty, po zainstalowaniu sterowników 3.7, należy również wgrać najnowszy ATi Control Panel 3.7. Catalyst 3.7 dla Radeonów 9500@9700 (~7,13MB) Control Panel mozesz wziac zwykly, np. ze strony ATi ;) a tak poza tym to wyszly juz Omegi oparte na C3.7 dla Win 98/Me (~13,4MB) dla Win 2k/XP (~14,8MB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CobraVerde Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 trzykrotne ;) dzięki Jankes... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Pierwszy i ostatni raz kupilem radeona, choćby nie wiem jak wyprzedzał konkurencję. Od kiedy kupiłem (za niemałe pieniądze) Radeona 9800Pro, mam stale z nim problemy. A to jedno nie działa, a to drugie...Mam dość:( Tylko GF!!! Zawsze go używałem. Później, przeczytałem recenzję, że R-on jest najlepszy, wszyscy tak się wypowiadali...Mam za swoje. NIKOMU NIE POLECAM!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 troszke do tylu u mnie ze sterami ... :? teraz mam cat 3.6 - wyczytalem ze jednak pod mojego 9100 lepsze byly (?) 3.2 ... wiec pchac sie w 3.7 czy tez cofnac do 3.2 ?? o omegach nie mysle bo podobno sa do bani ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Pierwszy i ostatni raz kupilem radeona, choćby nie wiem jak wyprzedzał konkurencję. Od kiedy kupiłem (za niemałe pieniądze) Radeona 9800Pro, mam stale z nim problemy. A to jedno nie działa, a to drugie...Mam dość:( Tylko GF!!! Zawsze go używałem. Później, przeczytałem recenzję, że R-on jest najlepszy, wszyscy tak się wypowiadali...Mam za swoje. NIKOMU NIE POLECAM!!! a co tak sie bulwersujesz moze masz jakis uszkodzony egzemplarz bo ja jakos uzywam juz troche czasu i zadnych problemow nie mam podobnie z resta jak wiekszosc userow wiec nie wiem o czym mowisz moze zapodaj topic ze swoimi problemami w dziale sprzet a pomozemy Ci je rozwiazac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Ja też byłem NVuser, ale niedawno zrobiłem przesiadke na ATI i NIE ŻAŁUJĘ tego posunięcia :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Czy ktoś zauważył że w mafii działa anizotrop w mieście?? Jest piknie teraz. Na wcześniejszych katasterach było obrzydliwe bilinearne filtrowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam L Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Witam, Od niedawna jestem posiadaczem Radeona i wszystko jest Ok. Wcześniej też byłem zwolennikiem Gf. Ale zminy karty nie żałuję. pozdr, Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Witam, Od niedawna jestem posiadaczem Radeona i wszystko jest Ok. Wcześniej też byłem zwolennikiem Gf. Ale zminy karty nie żałuję. pozdr, Adam Nie można żałować zmiany na coś co jest lepsze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...