Skocz do zawartości
kucyk

Catalyst 3.7 - dziś premiera !!

Rekomendowane odpowiedzi

sorry za banalne pytanie ale Radka mam od niedawna... czy moge bez stresu zainstalować te Catalysty do mojego R9500/9700 (ten z Benchmarka). narazie chodzi na sterach dostarczonych z kartą i warto by coś zmienić...

warto warto, ale musisz uzyc zmodyfikowanych, jest o tym na www.benchmark.pl

Catalyst 3.7 dla Radeonów 9500@9700

Dla wszystkich klientów, którzy zakupili w naszym sklepie karty graficzne Radeon 9500@9700, mamy najnowszą wersje sterowników ATi Catalyst 3.7. Przed instalacją należy usunąć wszystkie wcześniejsze sterowniki i postępować analogicznie jak ze sterownikami dostarczonymi na płytce CD. Przygotowany pakiet umożliwia działanie karty w trybie 256-bit; 8x1 (szyna do pamięci/potoki). Dla uzyskania pełnej funkcjonalności karty, po zainstalowaniu sterowników 3.7, należy również wgrać najnowszy ATi Control Panel 3.7.

Catalyst 3.7 dla Radeonów 9500@9700 (~7,13MB)

Control Panel mozesz wziac zwykly, np. ze strony ATi ;)

a tak poza tym to wyszly juz Omegi oparte na C3.7

dla Win 98/Me (~13,4MB)

dla Win 2k/XP (~14,8MB)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy i ostatni raz kupilem radeona, choćby nie wiem jak wyprzedzał konkurencję. Od kiedy kupiłem (za niemałe pieniądze) Radeona 9800Pro, mam stale z nim problemy. A to jedno nie działa, a to drugie...Mam dość:(

Tylko GF!!! Zawsze go używałem. Później, przeczytałem recenzję, że R-on jest najlepszy, wszyscy tak się wypowiadali...Mam za swoje. NIKOMU NIE POLECAM!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy i ostatni raz kupilem radeona, choćby nie wiem jak wyprzedzał konkurencję. Od kiedy kupiłem (za niemałe pieniądze) Radeona 9800Pro, mam stale z nim problemy. A to jedno nie działa, a to drugie...Mam dość:(

Tylko GF!!! Zawsze go używałem. Później, przeczytałem recenzję, że R-on jest najlepszy, wszyscy tak się wypowiadali...Mam za swoje. NIKOMU NIE POLECAM!!!

a co tak sie bulwersujesz moze masz jakis uszkodzony egzemplarz bo ja jakos uzywam juz troche czasu i zadnych problemow nie mam podobnie z resta jak wiekszosc userow wiec nie wiem o czym mowisz moze zapodaj topic ze swoimi problemami w dziale sprzet a pomozemy Ci je rozwiazac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi