hotkey Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Gadałem ostatnio ze starym o WC. Ogólnie wogóle się nie zgadza :twisted: , ale wyszło na jaw, że na strychu mamy pompke. Pytałem się ile tak mniej więcej przeżuca, a on na to, że ok. 60l. "trochę" się zdiwiłem, że tak mało. Okazało się, że to 60l/min, czyli ok. 3500l/h :!: Teraz pytanko. Czy to możliwe :?: Są wogóle takie pompki :?: Nie jest to zwykła akwariówka. Czy to się nadaje do WC :?: Idę jutro zobaczyć tą pompeczke, bo dziś nie chce mi się po strychu chodzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Roz**** Ci wezyki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Roz**** Ci wezyki Nio właśnie tego się boje. Może są jakieś mocne węzyki, albo cio :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 tak takie zbrojonie do hamulcow samochodowych :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Qrde. Takie 3500l/h to by było COŚ. I wielka wydajność i wielkie ryzyko :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Qrde. Takie 3500l/h to by było COŚ. I wielka wydajność i wielkie ryzyko :twisted: I wielka szansa na akwarium w obudowie i pokoju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Moze ma jaks regulacje mocy przeplywu... poza tym wlacz i zobacz jak glosno to pracuje. To pewnie pompka od OC, lub czegos w tym stylu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Nawet ja uda ci się te pompkę podłączyć żeby wszystko działało (i było szczelne) to twoj system chłodzenia i tak nie będzie miał dużej wydajności. Woda tak szybko będzie przelatywać przez blok że nie zdąży on dobże oddać energi cieplnej. (Tak mi się wydaje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Jakbys jednak chcial konieczniej jej uzyc, to walnij bocznik tuz przy wylocie tak, zeby polowa wody leciala odrazu do zbiornika bez przechodzenia przez uklad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Uważaj bo jak pieprznie coś to kaplica. Powodzenia :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Jakbys jednak chcial konieczniej jej uzyc, to walnij bocznik tuz przy wylocie tak, zeby polowa wody leciala odrazu do zbiornika bez przechodzenia przez uklad To jest naffet niezly pomysl :D Bo jak to by wszystko piardnelo pod tak wysokim naporem wody no to lipa. Mega boom i mega akwarium w obudowie. Ale zycze udanych efektow :D Wkoncu do odwaznych swiat nalezy, no nie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Ja mam fajny pomysł na chłodzenie zakleić silikonem odudowe gdzie może wylecieć woda, wyciąć dwie dziury na górze ina dole zboku, górom wlewać a dołem toprowadzić na balkon na rynne, temperatura bedzie wyrabista przy procku. lecz gdy włączysz komputer to sie takie spiecie zrobi że by sie woda zaczeła gotować :D Zupe se można zrobićalbo jakieś danie na parze. Polowa kuchnia w komputerze. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Jakbys jednak chcial konieczniej jej uzyc, to walnij bocznik tuz przy wylocie tak, zeby polowa wody leciala odrazu do zbiornika bez przechodzenia przez uklad Zarąbisty pomysł. Niestety jak już gdzieś pisałem na razie kaski nie mam, bo obudowę psuję :cry: Ale jak się cóś wygrzebie, to....(potrzebuje tylko na blok 95zł, może ktoś się dożuci :?: :D - resztę załatwię - wąż wezme ogrodowy, rybki zrobią OUT z akwarium, a mój braciszek będzie jeździł Cinqecento(chba tak się pisze :?: ) bez nagrzewnicy, czy jak to się tam nazywa :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 jak nie ma regoolacji, to kiepsko, trza bedzie tak jak ktos napisal,czesc strumienia pooscic poza uklad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Qrde. Tyle z tym zachodu. Może lepiej kupić nową pompkę ?? Ile kosztuje najtańsza 600l/h zatapialna?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Sprawdź najpierw jej głośność, jeśli cicha to używaj jej śmiało, jeśli głośna to szukaj nowej.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 a zcy ni można regulować jej przepływu przez regulacje napięcia? Walnąć jkiś transformator i powinno chodzić - prosze o komentarze bo też tego pewien nie jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 tak takie zbrojonie do hamulcow samochodowych :lol:wez takie rurki jakie sa w toalecie :) od sedesu do wody :) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...