Gość DaMcio Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Admin prosze daj mi napisać ten post kupiłem karte i nie chce aby się zapaliła.... poza tym szukałem i nic nie znalazłem lukasrz wziąłem program motherboard a oto dane z niego Core 0 _core 1 _ +3,3_ +5,00_ +12 _ -12.00_ -5.00 | | | | | | | 1,75V _ 2,53V _ 3,20V _ 4,80V_ 12.45V _-3,50_ 0,00V czy za pomoca tego będziesz wiedział ... a może jest jakiś program który pokazuje napięcia w watach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Najlepiej bedzie jak zmierzysz sobie napiecia jakims voltomierzem (multimetrem) :) Ale z tego co tutaj podales to napiecia sa OK... pamietaj nastepnym razem ze napiecia sa OK tylko przy odchylach siegajacych +/- 5% I jeszcze jedno... napiecia mierzy sie z VOLTACH a nie WATACH I moze jeszcze cos... odnosnie napiec bylo juz tyle topicow ze szkoda dalej pisac i dziwie sie ze zaden moder nie zamknal tego tematu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 kurde to coś ze mną nie tak bo ja nic nie znalazłem (bez komentarza) JUPI !!! to znaczy że ten zasilacz to wyciągnie JUP! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Przeczytalem wlasnie twoj (zamkniety :)) topic i powiem ci tyle ze mozesz miec jednak problemy z tym zasilaczem :(... radze zrobic tak... karty na razie nie podkrecac i nazbierac kroszku $ i wymienic na cos lepszego - mysle, ze jakis 360W dobrej marki bedzie spoxi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 o sorki już znalazłem źle szukałem :)) ale ja wcale nie mam zamiaru jej podkręcać jest ładna taka jaka jest :) no hiba że wyjdą super mega wymagające gierki w których mój komputerek nie wyrobi wtedy (czyli za rok może 2) ją podkręce !! a czy na razie bez żadnego podkręcania to może chodzić na tym zasilaczu :) :roll: jeden gostek polecił mi 300 watowy... sam mam i polecam http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=4152&sid=1 a tak właśnie moge sobie spokojnie grać w moje gierki i nic nie walnie .... (zasilanie się wtedy nie powinno zmienić) jak już wyłącze kompa to jest ledwo ciepły .... a co do firmy to się pomyliłem kupiłem ją w Rubikonie i to co przeczytałem to była naklejka z gwarancją (mam jeszcze 2 lata!!) poza tym (mam zasłoniętą nazwe tą naklejką) jest napisane model 250X1 ATX 2.03 P1 230V max 300W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 to fajnie :) Jednak dalej podejrzewam ze dlugo nie ujedziesz na tym Rubikonie 300W-owym :( No ale to zalezy czy masz "pradozerny" sprzet czy nie... przydala by sie gdzies twoja konfiguracja zeby to sprawdzic <-- pomysl na tym, zeby cosik takiego zamiescic np. w podpisie :P Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 aha ok oto mój config AMD athlon xp 1.7 Soltek SL-75DRV4 512 MB King stone DDR Nagrywarka sony 48x24x48 CD/DVD Toshiba stacja dyskietek samsunga sieciówka Pentagram horNET i radeon :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...