Skocz do zawartości
szpak

jest sens kupic ten cooler ??

Rekomendowane odpowiedzi

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6276 chodzi o ten wlasnie i nie mam pojecia czy jest sens go kupic jest stosunkowo niedrogi a teraz mam jakies badziewie ... pytam was poniewaz nie mam czasu nawet na testy luknac w necie ... z gory dzieki i nie mowcie szukaj bo czasu nie mam za grosz ...

o i jak mozecie jakies inne propozycje sa mile widziane

z gory dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6276 chodzi o ten wlasnie i nie mam pojecia czy jest sens go kupic jest stosunkowo niedrogi a teraz mam jakies badziewie ... pytam was poniewaz nie mam czasu nawet na testy luknac w necie ... z gory dzieki i nie mowcie szukaj bo czasu nie mam za grosz ... 

o i jak mozecie jakies inne propozycje sa mile widziane 

z gory dzieki

mam dla ciebie dobra alternatywe za bardzo niskie pieniadze - naprawde warto - potwierdzily mi to juz 5 osob po mojej recenzji (kupilo to lub zlozylo) :)

zagadaj do mnie na gg 2014131 - powiem ze taki X-dream + Aero za 54zl mam w sprzedazy i jest zajebiscie cichy i zajebiscie wydajny POLECAM !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma tego x-dreama.Zrobiłęm małęgo moda do niego.Zamontowałem 23 pozycyjny przełaćznik.Jak gram to woairak jest zasilany przez 12V ale pokrętełko na low i ma wtedy koło 3000rpm.Jak siedze w necie to przełaćzam go na 7V i pokrętełko na high i ma wtedy około 1700 rpm i przytym jest ajebiście cichy a swoje robi.POlecam takamodyfikacje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi