szpak Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6276 chodzi o ten wlasnie i nie mam pojecia czy jest sens go kupic jest stosunkowo niedrogi a teraz mam jakies badziewie ... pytam was poniewaz nie mam czasu nawet na testy luknac w necie ... z gory dzieki i nie mowcie szukaj bo czasu nie mam za grosz ... o i jak mozecie jakies inne propozycje sa mile widziane z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 moim zdaniem za taka cene nic lepsego nie dostaniesz... ja osobiscie polecam volcano 7+, i zalmanka 7000cu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 looknij tutaj zdaje się, ze B3TON o tym pisał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 ...(sory) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6276 chodzi o ten wlasnie i nie mam pojecia czy jest sens go kupic jest stosunkowo niedrogi a teraz mam jakies badziewie ... pytam was poniewaz nie mam czasu nawet na testy luknac w necie ... z gory dzieki i nie mowcie szukaj bo czasu nie mam za grosz ... o i jak mozecie jakies inne propozycje sa mile widziane z gory dzieki mam dla ciebie dobra alternatywe za bardzo niskie pieniadze - naprawde warto - potwierdzily mi to juz 5 osob po mojej recenzji (kupilo to lub zlozylo) :) zagadaj do mnie na gg 2014131 - powiem ze taki X-dream + Aero za 54zl mam w sprzedazy i jest zajebiscie cichy i zajebiscie wydajny POLECAM !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Normalny X-dream dużo o nim bylo Poszukaj sam nawet sporo pisałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Ma tego x-dreama.Zrobiłęm małęgo moda do niego.Zamontowałem 23 pozycyjny przełaćznik.Jak gram to woairak jest zasilany przez 12V ale pokrętełko na low i ma wtedy koło 3000rpm.Jak siedze w necie to przełaćzam go na 7V i pokrętełko na high i ma wtedy około 1700 rpm i przytym jest ajebiście cichy a swoje robi.POlecam takamodyfikacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...